13.7 C
Čakovec
Petak, 31 ožujka, 2023

Tajana Dokleja: U Tiskari Etic izrađujemo EU promotivne materijale

Tiskara Etic izrađuje promotivne materijale s elementima vidljivosti koje propisuje Europska komisija i koji su obvezni za isticanje ako ste korisnik fondova EU-a. Europski su standardi vrlo visoki kada je vidljivost u pitanju, a njihovo poznavanje tih pravila i višegodišnje iskustvo u izradi tzv. EU materijala jedna je od njihovih najvećih snaga!

Tiskara Etic i njen tim jako dobro poznaju put kojim kreću oni klijenti kojima su odobrena EU sredstva po projektu. I sami su svojedobno bili korisnici EU fondova i ulagali u nabavu novih strojeva radi širenja svoje proizvodnje. Dobro je znati da postoji iskusni tim ljudi kojem se možete obratiti s povjerenjem i smanjiti stres oko izrade promotivnih materijala s EU oznakama.

Bilo da se radi o osmišljavanju dizajna bilo raznim uslugama tiska na brojne vrste promotivnih materijala, tim Etic je tu za vas. Informacijske ploče, plakati, roll-up banneri, letci, blokovi, brošure, priručnici, naljepnice, promotivni materijali poput kapa, majica, platnenih vrećica, kišobrana i još mnoge druge kombinacije stoje vam na raspolaganju kako biste zaokružili svoj projekt i zadovoljili EU kriterije.

– Potreba za izradom EU materijala je velika, ali je tržište opako, kroz smijeh kaže Tajana Dokleja, vlasnica tiskare u kojoj radi od samih početaka koji sežu u 2008. godinu.

Tajana Dokleja, vlasnica tiskare
Obiteljski posao

Tiskaru je otvorio njezin otac Zlatko Dokleja zajedno sa suprugom Jovankom, a danas je prepuštena u sigurne ruke njihove kćeri Tajane. Taj obiteljski posao drži korak s vremenom i vrlo dobro odgovara na sve tržišne izazove. Ulaganjem u nove strojeve i izučavanjem novih tehnika izvrsno posluju usprkos konkurenciji, a povjerenje klijenata uvijek opravdaju pa i ne čudi što su neki od njih i institucije poput Crvenog križa, zdravstvene i obrazovne ustanove u Zagrebu, Varaždinu, Koprivnici i sl.

– Nekako smo se izdvojili i specijalizirali za izradu EU materijala i baš po tome postali prepoznatljivi. Vjerujem da je tom statusu pridonijela i činjenica da imamo zaista mnogo iskustva i znamo sve standarde po kojima se izrađuju takvi materijali. Pravila zaista ima mnogo i strogo ih treba poštovati pa klijentima puno znači što im na taj način olakšamo jer često ni sami ne znaju što sve točno treba, kaže Tajana Dokleja.

Novi prostor

Tijekom prošle godine preselili su se u novi prostor kako bi osigurali dovoljno mjesta za sve potrebe proširenja poslovanja. Iako su EU materijali najzastupljeniji u njihovu radu, u njihovoj ponudi “nema čega nema”. Osim digitalnog tiska koji uključuje sve tiskane materijale, u svojoj ponudi nude i tisak UV printerom, tisak velikog formata te tisak na majice, vrećice i slično, a u svojoj mrežnoj trgovini nude čak i slike na platnu: možete birati među već gotovim motivima svih vrsta ili pak pošaljete fotografiju po izboru i u Eticu će vam, uz pomoć moderne tiskarske tehnologije, izraditi pravo umjetničko djelo.

– Uglavnom, kakvu god potrebu imate, vrlo je vjerojatno da sve možemo realizirati za vas. Posjetite nas u novom prostoru u bivšem Megaparku u Čakovcu i olakšat ćemo vam čitav taj proces oko promocije, zaključuje vlasnica Tajana Dokleja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,084FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE