SVETA MARIJA: Učenici i studenti javite se za novčane nagrade!

Općina Sveta Marija poziva učenike osnovne i srednjih škola te studente s područja općine Sveta Marija da podnesu molbu za dobivanje novčane nagrade za iznimne uspjehe u školovanju na sportskim i drugim natjecanjima u školskoj godini 2018/2019, odnosno akademskoj godini 2017/2018.

Pravo na novčanu nagradu ostvarit će učenici osnovne škole koji su u školskoj godini 2018/2019. osvojili jedno od prva tri mjesta na natjecanjima, minimalno županijskog ranga, iz područja kulture, sporta, znanosti i drugih područja te učenici koji su završili osmi razred osnovne škole, a koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom.

Pravo na novčanu nagradu ostvarit će učenici srednjih škola koji su u školskoj godini 2018/2019. osvojili jedno od prva tri mjesta na natjecanjima, minimalno županijskog ranga, iz područja kulture, sporta, znanosti i drugih područja te učenici srednjih škola čiji je prosjek ocjena u navedenoj školskoj godini 5,0.

Pravo na novčanu nagradu ostvaruju redovni studenti čiji je ukupni prosjek ocjena na studiju, u akademskoj godini 2017/2018, veći od 4,5 te dobitnici dekanove ili rektorove nagrade u navedenoj akademskoj godini.

U molbi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu prebivališta, OIB, razlog iz kojeg se podnosi molba te kopija ili sken dokaza o postignutom uspjehu.

Molbe se zaprimaju najkasnije do 20. srpnja 2019. godine dostavom na adresu: Općina Sveta Marija, Trg bana Jelačića 1, 40326 Sveta Marija osobno ili poštom odnosno skenirano na e-mail [email protected]

 

Ostavi komentar