Stand up komičar, pjesnik i glazbenik Zlatko Nedeljko Pepsi predstavio drugu knjigu naziva Pedeset?

U Centru za posjetitelje Križovec održana je promocija knjige pjesama, pjesnika, glazbenika i stand-up komičara Zlatka Nedeljka Pepsija.

Ovo je druga Zlatkova knjiga, a nosi naslov Pedeset?, gdje autor ostavlja čitateljima da pronađu odgovor radi li se o broju godina, broju pjesama ili nekoj drugoj značajnoj pedesetici. Knjigu je ilustrirala Branka Žulić Brežinjak. Kroz program, posjetitelje je vodio recenzent Ivan Leček iz Murskog Središća, a pjesme su interpretirali Gordana Novak, Dominik, Karlo, Borna, Žganec Fran, Masnec Bojan, Zlatkove supruga i kćer Maja i Sanja, kao i sam autor. Zlatko je na gitari, uz pratnju svojih prijatelja, otpjevao i nekoliko svima poznatih pjesama, a svaki je posjetitelj dobio na poklon novu zbirku pjesama. 
Osim promocije knjige, prvi je put prikazan video spot za novu pjesmu Jedan od nas Zlatkova glazbenog benda Genadešus, posvećene nedavno preminulom prijatelju i kolegi glazbeniku Hutinec Martinu Tiniju. Posebno je emotivno bilo kad je Tinijeva supruga pročitala nekoliko njegovih pjesama. U izradi pjesme i spota sudjelovali su članovi Genadešusa Kristina Gita Kavran, Josip Posavec i Zlatko Nedeljko Pepsi u suradnji s Alenom Horvatom Zibeom. Velik doprinos dali su i Marinko Hodić, Matiasu Brdar te Patricija Juračić.
Zlatko i njegova ekipa osmislili su prekrasnu večer glazbe i poezije, a ništa manje od njega nismo ni očekivali.
Piše: Aleksandra Sklepić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE