Srednja škola Prelog za Jesen u gradu Zrinskih pripremila koktele Topla i Slatka Jesen

Raznolikim programima manifestacije Jesen u gradu Zrinskih pridružila se i Srednja škola Prelog kroz Turističku grupu škole te učeničku zadrugu Drava. Kod zgrade Doma sindikata učenici ove škole prigodno su uredili promotivni štand i ugodan prostor za fotografiranje što su prolaznici sa simpatijom prihvatili.

Svoja znanja i vještine prezentirali su učenici turističkog i ugostiteljskog usmjerenja (turističko hotelijerski komercijalisti, kuhari i slastičari).

Učenici su u školi pripremili proizvode na bazi buče: koktele Topla jesen (jabuka-cimet – naranča) i Slatka jesen (buča – mandarina), kuglofe od buče te Jesenska kuglice (s bučom). Pripremili su i pekmez od šljiva, smokvi, aronije i krušaka. U ponudi su imali i sirup od šljive te Začin za salatu od višnje.

Predstavljanje Škole koordinirali su nastavnici Sanja Kovačić, Anica Naranđa te Goran Žižek. Srednja škola Čakovec zahvaljuje Turističkoj zajednici Grada Čakovca na prilici za prezentaciju škole na manifestaciji Jesen u gradu Zrinskih.

foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar