Srednja škola Prelog novu školsku godinu započet će u novim prostorijama!

srednja škola prelog preseljenje

S obzirom na to da se kraj školske godime privodi kraju, učenici i profesori Srednje škole Prelog sretni su što će u budućem razdoblju ući u nove prostorije.

Arhitekti iz jedne zagrebačke tvrtke predstavili su u utorak, 18. lipnja 2019. u prijepodnevnim satima izgled nove zgrade Srednje škole Prelog. Prezentaciji su nazočili i gradonačelnik grada Preloga gospodin Ljubomir Kolarek te dr.sc. Blaženka Novak, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti te prof. Tomislav Gregur, ravnatelj Srednje škole Prelog. Uvaženi gosti i svi nastavnici preloške srednje škole s velikim su interesom znatiželjno pratili izlaganje i prezentaciju dvojice arhitekata koji su upozorili na dosadašnje stanje u kojem se nalazi postojeća zgrada, probleme s kojima su se susretali te konačan izgled kojemu svi teže.

Dakle, u budućnosti će nastavnici i učenici Srednje škole Prelog imati na korištenje čitav kompleks praktikuma specijaliziranih za ugostiteljstvo, turizam, prehranu i ekonomiju uz kabinete za općeobrazovne predmete. Osim proširenog mjesta za parkiranje, škola će imati i vlastiti trg u dvorištu, a uz njega bit će i sportska dvorana s vanjskim terenima za vježbanje. Knjižnica će biti na katu škole uz multimedijalnu dvoranu koja će se moći koristiti i za odvijanje različitih manifestacija za potrebe grada Preloga.

Glavna preloška ulica – Čakovečka 1 bit će mjesto na kojem će svatko moći nešto prizalogajiti u modernom restoranu otvorenom za sve goste i djelatnike škole. Vrlo moderno, minimalistički uređeno u urbanom stilu s dozom osobnosti kakvu Srednja škola Prelog i zaslužuje uz podršku gradske uprave, Međimurske županije te svih nastavnika koji s osmijehom ulaze i još zadovoljniji izlaze iz školske zgrade.

Ostavi komentar