SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC: Za dobrodošlicu novim učenicima svečanost uz početak nove školske godine

Prvi nastavni dan s uzbuđenjem iščekuju prvašići u osnovnim školama, ali isto tako i učenici prvih razreda srednjih škola. Kako bi im početak nove školske godine 2019./2020.  te susret s razrednikom, novim školskim prijateljima i okruženjem škole bio što ugodniji Srednja škola Čakovec organizirala je svečanost dobrodošlice novim učenicima.

Program je održan u velikoj dvorani škole u kojoj su se okupili učenici, roditelji i učitelji.

Srednja škola Čakovec (1)
Ravnateljica Gordana Ramušćak

Ravnateljica Gordana Ramušćak zahvalila je učenicima što su izabrali upravo ovu instituciju za stjecanje novih novih znanja i prijateljstva. Prigodne riječi uputio je i  predstavnik osnivača škole Bratoljub Horvat te pedagoginja Antonija Vnučec. Predstavljeni su profesori koji će predavati nastavne predmete novoj generaciji polaznika ove škole.

Svečanost je oplemenjena glazbenim nastupom studenata,bivših učenika škole, koji joj se rado vraćaju. Nastupio je i školski bend Demode, a glazbenu točku imala je i Zara Krištofić na bubnjevima koja je ove godine upisala prvi razred, smjer gimnazija opća gimnazija. Nakon uvodnog programa održan je i kratak sastanak s razrednicima.

Učenici su ove školske godine uz dva razreda opće gimnazije mogli upisali i smjerove medicinske sestre, tehničari, zatim fizioterapeutski smjer i smjer njegovatelj.

Svim učenicima i profesorima Srednje škole Čakovec želimo uspješnu novu školsku godinu.

foto: rr

Ostavi komentar