Slovenski izbornik Veselin Vujović Sveti Martin na Muri nazvao vukoj…, gdje nemaš ništa

Rukometna reprezentacija Slovenije
Slovenci i Vujović na treningu u Murskom Središću

Slovenska rukometna reprezentacija igra drugi krug natjecana Europskog rukometnog prvenstva u Varaždinu. Stigli su iz skupine koja se igrala u Zagrebu.

Kao i ostale reprezentacije smješteni su u Svetom Martinu na Muri, a treniraju u Murskom Središću.

Slovenija je odigrala jednu utakmicu, 19. siječnja, protiv Danske i izgubila, što znači da im se ne piše dobro. Čekaju ih još utakmice protiv Španjolske 23. siječnja, i protiv Češke dan kasnije.

– Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj…, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici – rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović, a piše sportske.jutarnji.hr.

Nema dvojbe da je riječ o odličnom treneru, zanimljivom i zabavnom i za novinare i publiku jer nikad nema dlake na jeziku, ali sad je (opet) malo pretjerao.

– Zamislite da je hrvatski izbornik ili bilo koji drugi rekao nešto slično u Sloveniji. Iako je Sveti Martin selo od dvije i pol tisuće stanovnika, nije zaslužio da ga izbornik jedne ozbiljne reprezentacije tako pogrdno naziva – komentar je ovog medija.

Ostavi komentar