SKLONIŠTE DOBROTE POZIVA POMOĆI MACAMA: Akcija prikupljanja donacija – humanitarni buvljak

riška

Udruga Sklonište dobrote trenutno skrbi o preko 200 mačaka zbrinutih sa ulica Međimurske i Varaždinske županije u domovima volontera. Većina mačaka je došlo na skrb teško bolesno ili ozlijeđeno gdje su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo ni zaboraviti na troškove hrane i ostalih potrepština.

Iz tog razloga, kako bi volonteri podmrili postojeće troškove i bili u mogućnosti dalje pomagati mačkama sa ceste, organizirali su 2. Humanirarni buvljak koji će se održati u subotu, 6. travnja 2019. navečer od 17-19 sati u Starom Hrastu, 1. kat (Ivana Novaka 38, Čakovec).

thor 2

Za vas su pripremili brdo robe (majice, hlače, haljine, jakne), obuće, nakita, kozmetike, knjiga, cd-a, igračaka, keramike ilitiga SVEGA po malo, a sve možete dobiti u zamjenu za simboličnu donaciju.  Sve stvari su ili nove ili malo korištene (i očuvane). Također su dobrodošle donacije u hrani, pijesku, starim ručnicima, igračkama za mačke i drugim potrepštinama.

Ukoliko ne možete prisustvovati akciji pozivamo vas da uplatite donaciju na IBAN: HR9623400091110790897 s naznakom „za mace“ i pomognete na taj način!

Sve novosti vezane za buvljak pratite na eventu na facebook-u!

Ostavi komentar