22.2 C
Čakovec
Petak, 1 rujna, 2023

“Sklonište dobrote” održat će predavanje o važnosti kastracije mačaka

Udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” poziva građane na edukativno predavanje gdje će vam volonteri ukratko ispričati o radu udruge, načinu kako spašavaju mace sa ulice, a glavna tema će biti kastracija i njezina uloga u humanom smanjenju broja napuštenih životinja.

Edukacija će se održati 26. veljače u 17:30 sati na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu, Stari Hrast – 1. kat.

Volonteri će ispričati o tome:

– što je kastracija/sterilizacija
– kako se provodi
– zašto je bitna za VAŠE mačke

– kako bi kastracijom svoje mačke utječete na populaciju napuštenih mačaka
– ZA / PROTIV kastracije
– kako kastracija utječe na broj napuštenih mačaka
– što je “Uhvati – Steriliziraj – Vrati” projekt

Ulaz na edukaciju je besplatan, no s obzirom kako je udruga potpuno neprofitna organizacija koja se financira isključivo donacijama građana, na ulazu će biti postavljena KASICA PRASICA i KUTIJA ZA DONACIJE gdje ćete moći ostaviti novčane donacije za pokrivanje veterinarskih troškova, ali isto tako i donacije hrane, pijeska, dekica, zdjelica, igračaka i svega što bi udruzi moglo koristiti.

Udruga će imati i štand sa majcama, kostimima i bojankama za djecu, edukativnim letkima, a događaju će prisustvovati i njihovi štićenici – mace!

Pozovite svoje prijatelje, rodbinu i obitelj jer cilj ove edukacije je građane upoznati sa jedinim humanim rješenjem u smanjenju broja napuštenih mačaka – BUDITE DIO RJEŠENJA! Zajedno možemo učiniti više za ulične mace!

Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“ djeluje na području Međimurske i Varaždinske županije te šire ovisno o mogućnostima. Volonteri spašavaju napuštene mace sa ulice, te su do sad zbrinuli više od 600 mačaka, a udomili ih preko 400.

Jedan od važnijih projekata koje provode je „Uhvati – Steriliziraj – Vrati“ o kojem će biti govora i na predavanju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE