ŠENKOVEC: Popis udruga koje financira Općina!

Načelnik Šenkovca Saša Horvat

Nakon što je povjerenstvo za pregled, ocjenu i prijedlog programa i projekata za sufinanciranje iz proračuna Općine Šenkovec u sastavu Maja Trupković, Darko Novak i Jurica Koštarić utvrdilo Prijedlog iznosa za sufinanciranje prijavljenih programa, on je ovih dana odobren od strane načelnika Općine Šenkovec Saše Horvata. Tako će UDVDR Šenkovec za program Poboljšanje kvalitete života braniteljske populacije Općine Šenkovec primiti 10.000 kuna. Udruga Umirovljenika Šenkovec za “Upoznavanje s računalima i njihovo korištenje, Zdravstvena edukacija stanovništva” 7.000 kuna.

Nogometni klub Šenkovec za Školu nogometa mlađih uzrasta 20.000, STK Šenkovec za Školu stolnog tenisa, Turnir djeda Božićnjaka, Otvoreno prvenstvo Šenkovca, Memorijalni turnir “Damir Deban-Kigen“, turnir Top 12 mlađih kadetkinja Hrvatske, Otvoreni turnir regije, Top 12 Međimurske županije 48.000, Udruga Sport za sve za program Uređenje okoliša – cvjetne gredice, Sport za sve – radionice s djecom školske dobi, Move week-tjedan promicanja tjelesne aktivnosti 10.000, a Flik Šenkovec za program “Flik se predstavlja 9.000 kuna. Karate klubu Globus Šenkovec odobreno je 15.000 kuna proračunskih sredstava za Karate limač u karate obitelji, dok će Dobrovoljna vatrogasna društva Šenkovec i Knezovec dobiti 200.000 kuna za organizaciju Dana mjesta Knezovec, Organizaciju vatrogasnih vježbi i natjecanja, sudjelovanje na manifestacijama Općine Šenkovec, Intervencije mještanima te pomoć Općini Šenkovec.

Ono što je također važno spomenuti je, ukoliko Udruga koja sredstva ne utroši na predviđeni program ili ne opravda dobivena sredstva opisanim putem, gubi pravo na financiranje tijekom sljedećeg javnog poziva Općine Šenkovec, te će se protiv iste pokrenuti predviđene Zakonske mjere i tražiti povrat sredstava.

Ostavi komentar