Šaranski kup i odbojka na pijesku povodom Dana Ivanovca

Povodom ovogodišnjeg obilježavanja Dana mjesta u Ivanovcu će se održati zanimljivi sportski program.

Tako je od 15. do 18. lipnja na jezeru Prelogi kraj Ivanovca na rasporedu Šaranski kup za koji je već prijavljeno deset ekipa čije natjecanje će trajati neprekidno, punih 72 sata. Ekipu čine minimalno jedan član, a maksimalno tri člana u boksu, lovi se s četiri štapa, a boduje se šaran i amur bez obzira na veličinu, s tim da se nakon vaganja sva riba obavezno neozlijeđena vraća u vodu. Šaranaški kup počinje u podne 15. lipnja na Tijelovo

22. lipnja, povodom Dana antifašističke borbe na istom mjestu, jezeru Prelogi na programu je natjecanje kadeta u lovu ribe udicom na plovak od 9 do 12 sati, kada se važe riba koja se također vraća u jezero, a najboljim pojedincima plasiranima od 1. do 3. mjesta uručiti će se pehari u trajno vlasništvo, dok svi ostali sudionici dobivaju prigodne nagrade od SRD Linjak Ivanovec.

Istog dana od 10 sati na terenima kod ribičkog doma SRD-a Linjak počinje turnir u odbojci na pijesku za igrače amatere. Pravo nastupa imaju mješovite ekipe (muško-žensko) četiri igrača na terenu ili muške ekipe s tri igrača na terenu. Najbolji će za plasman od 1.-3. mjesta dobiti medalje , a za sve sudionike i goste priprema se besplatni ručak (gulaš). Za sportske odbojkaške susrete prijave više informacija možete dobiti kod Dražena Jankovića na broj mobilnog telefona 098 537 254 ili prijavom na [email protected].

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE