Sara Sečan iz Belice studentica prava i mlada influencerica: Od Instagrama napravila posao

Sara Sečan
Sara Sečan

Sara Sečan iz Belice 23-godišnja je studentica prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Uz to što svakodnevno “štreba” zakone, uspijeva pronaći vremena da bude influencerica. Na Instagram profilu ima 32 tisuće pratitelja. Otkrila nam je kako je do toga došla, te što je to zapravo influencer.

–  Donedavno, fotkanje za društvene mreže spadalo je u moj hobi, no danas je to postalo moj izvor prihoda. Slobodnog vremena trenutno imam jako malo, ali kad ga nađem volim ga provest u društvu prijatelja i mojom ljubimicom Šapicom, rekla nam je mlada influencerica.

Riječ influencer dolazi iz engleskog jezika te predstavlja osobu koja ima utjecaj u društvu. – Mnogi ljudi smatraju da je moj posao dobiti određeni proizvod, slikati se s njim, objavit ga na društvenoj mreži i da je sve gotovo u par minuta. Ne kažem da neke influencerice to ne rade, ali u mom slučaju to nije tako. Volim ispoštovat ljude s kojima surađujem, pa pri svakoj promociji prvo smislim ideju kako ljudima najbolje dočarat ono što promoviram, zatim odaberem lokaciju, pa šminka, frizura i onda kreće snimanje i fotkanje, kaže Sara.

Ostatak razgovora s međimurskom influencericom pročitajte u aktulanom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od 30. travnja!

 

Ostavi komentar