Sajam domaćih proizvoda, Smotra KUD-ova i gledanje utakmice za vikend u M. Središću

domaći proizvodi
Na sajmu domaćih proizvoda 2017.

U vikendu pred nama završava manifestacija Ljeto uz Muru.

Evo što je u programu posljednjeg vikenda.

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru 2018.” 14. srpnja, subota, s početkom u 9,00 sati održati će se 9. Sajam domaćih proizvoda, na šetnici uz rijeku Muru. Vrijeme završetka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnicu održavati brojna događanja.

Na sajmu će se prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, npr. medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca, nakit, suveniri, cvijeće te je isti prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Usporedno sa Sajmom domaćih proizvoda na šetnici uz rijeku Muru snimat će se izuzetno slušana emisija “Sunce na prozorčiću” koju će voditi veoma poznati voditelj Mirko Fodor te će pojedini izlagači Sajma domaćih proizvoda dobiti mogućnost promocije svojih proizvoda na Hrvatskom radio 2. program (HR2) koji ima veliku slušanost diljem cijele Lijepe naše.

Usporedno s time na šetnici uz rijeku Muru pod velikim šatorom s početkom u 10:00 sati održati će se Smotra kulturno umjetničkih društava u organizaciji Kulturno umjetničkog društva “Mura” Mursko Središće. Na Smotri će nastupati slijedeća kulturno umjetnička društva: KUD Mura, Mursko Središće, Kulturno društvo Štefan Raj, Turnišće SLO, KUD Narda (gradišćanski Hrvati) HU, HKUD Mošćenica HR, KUD Grmeč, Bosanska Krupa BiH.

Grad Mursko Središće, Turistička zajednica grada Mursko Središće i KUD “Mura” pobrinuli su se za bogati program i zabavu uz tamburaški sastav “Tambura” koja će potrajati do kasnih poslijepodnevnih sati.

Na programu za nedjelju, 15. srpanj, s početkom u 18:00 sati bila je planirana Prezentacija o zanimljivostima iz Murskog Središća i Međimurja fotografa – istraživača Josipa Horvata Majzeka.

– Obavještavaju se svi građani i posjetitelji da će se zbog finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji koje je na rasporedu s početkom u 17:00 sati biti odgođeno izlaganje fotografa – istraživača za neki drugi termin. O drugom terminu Prezentacije pravodobno ćete biti obaviješteni putem medija. Pozivaju se svi navijači Vatrenih da se ponovi atmosfera od srijede i da dođu u što većem broju podržati našu reprezentaciju u osvajanju zlatne medalje, a sama utakmica Hrvatska – Francuska gledati će se pod šatorom na velikom platnu uz rijeku Muru u Murskom Središću te će ujedno time završiti manifestacija “Ljeto uz Muru 2018. – poziv je organizatora.

Ostavi komentar