9.5 C
Čakovec
Utorak, 28 ožujka, 2023

Od 13.-15. svibnja u DG-u u Prelogu 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji

Dođite na 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji će se održati drugi puta u Gradu Prelogu od 13. do 15. svibnja 2022. godine u SRC DG-SPORT Prelog u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske.

Domaći i inozemni sudionici sajma AGRO ARCA prepoznali su vrijednost i korisnost projekta jer im on otvara prostor za kvalitetan iskorak prema tržištima zemalja u okruženju, a nadasve tržištu Europske unije. Svake godine na izložbenom prostoru izlagači promoviraju domaćoj i inozemnoj poslovnoj javnosti 200-tinjak inovacija, eko ideja, proizvoda i novih proizvoda, mehanizaciju i tehnologiju u poljoprivredi.

Uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede nad ovim nadasve važnim gospodarskim projektom, ujedno će se predstaviti i brojna lokalna obiteljska i poljoprivredna gospodarstva iz Međimurja i okolice.

Na prostoru sajma AGRO ARCA 2022 bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Predviđeno je da se u okviru pojedinih tema promoviraju programi i projekti pokrovitelja, supokrovitelja, sponzora, iz područja poduzetništva, obrtništva, zadrugarstva.

AGRO ARCA 2022 bit će obogaćena i brojnim popratnim sadržajima.

Samo zajedništvom možemo stvoriti okruženje za inovativno i konkurentno gospodarstvo u kojem će znanje, iskustvo i kreativnost poljoprivrednog potencijala Hrvatske doći do punog izražaja.

Vidimo se na ovogodišnjoj AGRO ARCI.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,076FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE