Sadašnjem rukovodstvu ogranka UHVDR Pribislavec još jedan mandat

UHVDR ogranak Pribislavec
Skupština ogranka UHVDR Pribislavec

Ogranak UDVDR-a  RH PMŽ Pribislavec održao je Izborni Sabor 16. ožujka na kojem su izabrana tijela Ogranka. Predsjednik Ogranka i u narednom četverogodišnjem mandatu ostaje Branko Borković koji je nazočnima podnio izvješće o radu i plan rada za ovu godinu, te naglasio da smo Udruga koja se niti omasovljuje niti pomlađuje. Iz tog razloga naša je zadaća da stalno promičemo vrijednosti i istinu o Domovinskom ratu kao i njegujemo sjećanja na sve one koji su za našu domovinu dali svoj život.

S takvom konstatacijom su se složili i svi nazočni gosti među kojima su bili pročelnica OV Pribislavec Mateja Topolko Drvoderić, predsjednik podružnice  Stjepan Horvat, tajnik Dražen Tkalec, predstavnici ogranaka iz Čakovca, Male Subotice, Gornjeg Mihaljevca, Belice,Preloga, Murskog Središća i Ivanovca. Također su nam se pridružili i predstavnici općinskih  udruga: DVD Pribislavec, KUD Kaštel Pribislavec, podružnica umirovljenika, Aeroklub Međimurje, ŠRD Sunčanica.

Nakon Sabora nastavljeno je druženje uz domjenak koji su priredili vrijedni članovi  Ogranka Pribislavec, a za slasne klipiće pobrinula se gđa. Marija Borković.

Upućen je apel svima  koji imaju status branitelja da se pridruže radu Ogranka Udruge  i pomognu u radu i nastojanjima da što kvalitetnije ostvarimo svoja prava i obaveze pod geslom  „Zajedno u ratu, zajedno u miru“. Tekst: Zdravko Belec; Foto: Tihomir Okreša

 

Ostavi komentar