Ronis slavi rođendan i časti popustima!

ronis čakovec

Ronis ovih dana slavi rođendan i časti! Respektabilne su to godine za jednu hrvatsku tvrtku. U našem kraju davno su postali prva ideja kada zatrebamo novi televizor, računalo, mobitel ili poželimo boji hi-fi sistem ili zvuk u autu. Ovo „bolji“ naglašavamo jer u Ronis smo navikli doći s povjerenjem da ćemo kupiti kvalitetan proizvod te da ćemo tamo naći ponajbolje od onoga što se nudi u svijetu zabavne elektronike. Sve to, uz najavu slavljeničkih popusta, bio je dovoljan povod da ih posjetimo, čujemo te saznamo kako će proslaviti rođendan.

—> Provjerite akcije povodom ročkasa

Razgovarali smo s direktorom Ronaldom Pintarićem, koji se osvrnuo na sami početak poslovanja i i prisjetio svih izazova i trenutaka koji su obilježili rast i razvoj ove izuzetno uspješne tvrtke. Također, razgovarali smo i s voditeljem poslovnice Željkom Jakopićem koji je najavio obilježavanje 23.godišnjice i popuste koji vas očekuju.

Usporedite Ronis prije 23 godine i danas, što se promijenilo?

Osnovna ideja je ostala ista. Najbolji brendovi zabavne elektronike na jednom mjestu uz kvalitetnu uslugu i dugoročan odnos s kupcem kao centrom poslovanja kojem se stalno prilagođavamo. Sve smo gradili na tome. Promijenile su se brojke, počelo je sa mnom u dućanu od 20-tak kvadrata, danas nas je tridesetak zaposlenih, a uz dućane u Zagrebu i Čakovcu, bavimo se i distribucijom po regiji za marke kao Samsung, Sharp, Alpine, LG, Marshall i mnogim drugima. Veliki dio poslovanja se odnosi i na online prodaju, taj team stalno raste, objasnio je direktor Ronald Pintarić.

Prva lokacija Ronisa, 1997.godine
Prva lokacija Ronisa, 1997.godine

—> Provjerite akcije povodom ročkasa

Koje trenutke u povijesti Ronisa biste izdvojili kao najznačajnije?

Naravno, tu je otvorenje 1997. godine na mjestu gdje i danas ugrađujemo autoakustiku. Desetak godina kasnije smo počeli otvaranje drugih dućana po hrvatskim gradovima. Posao s veleprodajom je počeo 2010. godine i danas čini skoro oko trećinu prihoda, a draga nam je i 2015. godina kada smo primili nagradu za najuspješnije trgovačko društvo u Međimurskoj županiji. Veliki iskorak je bila i selidba iz malog dućana na Sajmištu u onaj u Galeriji Sjever prije dvije godine.

Današnja lokacija Ronisa u Galeriji Sjever
Današnja lokacija Ronisa u Galeriji Sjever

Kako vidite budućnost tvrtke? Hoćete li otvarati još dućana?

Dućani u Čakovcu i Zagrebu su nam jako važni, to je ono od čega smo krenuli i gdje imamo sjajnu tradiciju, što čini jako stabilni dio poslovanja. No u ovom trenutku smo fokusirani na povećanje i razvoj online prodaje, te se dosta radimo na širenju s veleprodajnog dijela posla. Time ćemo se najviše baviti u sljedećih godina, a uz to pratiti prilike za otvaranje još 2 do 3 dućana u Istri i Dalmaciji.

—> Provjerite akcije povodom ročkasa

Željko Jakopić, voditelj poslovnice u Galeriji Sjever

„Za proslavu rođendana potrudili smo se zaista dobro počastiti naše kupce! Odabrali smo sjajan izbor vrhunskih artikla te dajemo 23% popusta, a na pojedine artikle i više. Ovo mogu usporediti jedino s crnim petkom, ali ni tada nismo bili tako izdašni. Ponuda traje do subote 23. 05. ili do isteka zaliha, zato požurite!“

Ostavi komentar