Restoran Royal i njihova raskošna svadbena dvorana idealni su za vašu svadbu iz snova!

restoran royal svadbe

Raskošna svadbena dvorana prima i do 320 gostiju. Elegantno postavljeni stolovi i izuzetne dekoracije podižu svečanost svake svadbe. Royal Vratišinec uz stalni tim od desetak iskusnih stručnjaka pomoći će vam u odabiru idealnog menija, ukrašavanju dvorane prema vašim željama, a pomoći će vam i savjetima i prijedlozima.

Nježni ukrasi, cvijeće i detalji posebno se usklađuju sa željama svake mladenke. Royal tim je uz vas od prve sekunde svadbe, dočekuje goste s osvježavajućim koktelima, ukrašava stolove voćem, iznosi brojne sljedove pomno odabranih jela, osigurava jedinstvene glazbenike. Uz svadbe jednako tako pažljivo organiziraju i velike obljetnice supružnika ili roditelja.

I briga za djecu uzvanike na svadbi pod u Royalu ne prolazi ispod radara. Za njih su uredili vlastito dječje igralište okruženo zelenilom. A dokazali su se i organizacijom  brojnih dječjih rođendana i krstitki.

Restoran radi svaki dan od 8 do 24 sata. Jela a la carte mogu se naručiti od 11 do 23 sata.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na 040/866-477, e-mail: [email protected] a pitanja vezana uz organizaciju vaših proslava možete uputiti na 099/222-5006.


Restoran kultno mjesto za gurmane

Restoran Royal Vratišinec je kultno mjesto gurmana koji dolaze na vrhunsko jelo, zbog odlične usluge i prihvatljivih cijena. Zbog prepoznatljivosti u Royal dolazi  sve više novih gostiju iz susjednih županija, a sve češće i gosti iz Slovenije i Austrije. Restoran a la carte prima pedesetak osoba, idealan broj za svaku manju proslavu. Royalovu kuhinju odlikuje internacionalni profil jela. Najjača karta jelovnika je glasoviti Leskovački roštilj. Specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri, na drvenom ugljenu, što pripremi jela osigurava izuzetan okus i sočnost.

Ostavi komentar