27.2 C
Čakovec
Utorak, 23 svibnja, 2023

Restoran Hotel Kralj: U novouređenom restoranu izaberite kraljevski svadbeni paket

Hotel Kralj smješten je na ulazu u Donji Kraljevec. Okružen zelenom prirodom, uz izvor potoka Bistrec, pruža jedinstven užitak prirode i daje gostima jedan poseban dašak donjeg dijela Međimurja.

Ljubazno osoblje Hotela Kralj nudi organizaciju vjenčanja koje će postati veličanstveno i neponovljivo. Uživajte u vrhunskom preuređenom ambijentu kako restorana, tako i eksterijera hotela.

U Kralju nude niz pogodnosti za svadbene svečanosti. Prema željama i zahtjevima mladenaca dogovara se dekoriranje restorana. Ukoliko ste se odlučili za okrugle stolove imate poseban popust.

Jela su bazirana na tradicionalnim receptima našeg kraja, te bogatstvu bajkovitih okusa vrhunski pripremljene ekološke hrane od strane majstora kuhinje, pa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Za svadbene svečanosti imaju pripremljene posebne menije, koje u dogovoru s njima možete prilagoditi vašim potrebama. Ljubazna i profesionalna posluga garantira zadovoljstvo svih gostiju na svadbi.

Tijekom vikenda mladenci dobivaju na korištenje sobu u hotelu, a ukoliko imate potrebu za smještaj gostiju na svadbi, nude i povoljnije cijene smještaja. Za djecu do 5 godina je sve besplatno.

Svi zaposlenici kompanije Tehnix u Hotelu Kralj imaju posebne pogodnosti za organizaciju vjenčanja.

Neka vaše vjenčanje bude za pamćenje, koje će vaši gosti još će dugo prepričavati i nositi u najljepšem sjećanju cijeloga života.

HOTEL KRALJ

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,507FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE