REKORDAN BROJ posjetitelja na humanitarnom fotografiranju životinjica u Klubu Prostor

I ove je godine prosinac u Klubu Prostor započeo u dobrotvornom duhu:dosad najveći broj posjetitelja obilježio je šesto humanitarno fotografiranje s kućnim ljubimcima, originalan način prikupljanja sredstava za čakovečki azil „Prijatelji“, a od ove godine i za Udrugu „Sklonište dobrote“.

Akcija je trajala cijeli vikend. U subotu su od 13 sati vlasnici mogli stati pred objektiv sa svojim fotogeničnim psićima, a u nedjelju su pred fotoaparatima pozirale i ostale kućne životinje. Minimalna donacija iznosila je 20 kuna, za tu cijenu na licu mjesta mogla se dobiti fotografija dimenzija 10 x 15 cm. Također, svi su posjetitelji bili pozvani da poklone potrepštine za azil (hranu, dekice, zdjele, igračke…).

Autori kvalitetnih fotografija vlasnika i ljubimaca, zabilježenih ispred posebne pozadine, CeZaMovi su volonteri Ivan Šardi, Zračni Alex i Darko Mareš. Za donaciju od minimalno 20 kuna posjetitelji su na licu mjesta dobili fotografiju dimenzija 10 x 15 cm.

U Prostoru su se održale i radionice izrade kućica za pse tijekom kojih je napravljeno 6 novih udobnih kućica, i to od recikliranog materijala.

Naposljetku je skupljeno 13.155 kuna koje su uplaćene na račun azila i udruge „Sklonište dobrote“, a mnogi su uz to donijeli hranu, dekice i ostale potrepštine. Time su u toploj atmosferi ljubitelji životinja doprinijeli u brizi oko životinjica koje trenutno u skloništu željno iščekuju vlasnika koji bi ih primio u svoje kućanstvo. Ako ste propustili fotografiranje, pozivamo vas da uplatite donaciju na račun ovih udruga te da time i vi obradujete svoje male četveronožne prijatelje!

 

Piše: Tina Čatlaić

Fotogaleriju fotografiranja ljubimaca zabilježio je i Mario Golenko. Pogledajte je OVDJE.

Ostavi komentar