Reformisti Uskrs uljepšali umirovljenicima dječjom maštom

Reformisti Uskrs

Članovi Narodne stranke-Reformisti Međimurske županije posjetili su domove umirovljenika u Čakovcu i Selnici povodom uskrsnih blagdana.

Priopćenje stranke prenosimo u cijelosti.

Kako bi predstojeće uskrsne blagdane uljepšali i generaciji u zlatnim godinama, predstavnici međimurske organizacije Narodne stranke-Reformista, u suradnji s predškolskom ustanovom Dječja mašta Čakovec i ravnateljicom Grozdanom Žagar, organizirali su prigodne programe u Domovima umirovljenika u Čakovcu i Selnici.

Tako su u utorak mališani iz Dječjeg vrtića Bambi Čakovec, skupine Mravići s tetama Ivanom Pečarko i Rianom Tkalčec, razveselili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, koji su i sami zapjevali s djecom.

Predsjednica Središnjeg odbora stranke i zamjenica međimurskog župana Sandra Herman čestitajući Uskrs zahvalila je djelatnicima doma na brizi koju posvećuju našim sugrađanima treće životne dobi, rekavši kako će u svojim aktivnostima i dalje imati punu podršku, jer to je obveza svakoga od nas i društva u cjelini. Potom su predsjednik međimurskih Reformista Ivica Baksa i prvi čovjek čakovečke organizacije Radovan Kavran uručili ravnateljici doma Štefici Martinez uskrsnu košaricu s pregršt poklona za sve korisnike i djelatnike.

Jednako svečano i veselo bilo je i u srijedu kada su u Domu za starije i nemoćne osobe Ščavničar u Selnici nastupili polaznici Dječjeg vrtića Leptirići Zebanec, pod vodstvom Blaženke Heric i Sandre Jany.

I ovdje su se mališanima u pjesmi pridružili korisnici doma, a zasviralo se i na usnoj harmonici. Načelnik Općine Selnica i potpredsjednik međimurskih Reformista Ervin Vičević, uz prigodnu čestitku za Uskrs, istakao je da obitelj Ščavničar, ali i svi zaposlenici doma, mogu biti primjer s koliko se ljubavi i empatije treba odnositi prema starijim i nemoćnim osobama, te im zahvalio na predanom i uspješnom radu, dok su se podjeli uskrsnih čestitki i poklona pridružili predsjednik županijske organizacije Ivica Baksa i predsjednica selničke organizacije stranke Marija Jagarinec Sić.

Međimurski reformisti će povodom Uskrsa prigodnim poklonima ove subote darivati i štićenike Doma za starije i nemoćne osobe u Štrigovi.

Ostavi komentar