Radioklub „Međimurje“ postigao dobre rezultate na Europskom ARG prvenstvu

Radioklub Međimurje

Članovi udruge Radioklub „Međimurje“ od 04. do 10. rujna bili su na Europskom ARG prvenstvu u Litvi.

Europsko ARG prvenstvo održano je u mjestu Druskininkai u Litvi, te im je Grad Mursko Središće financijski pomogao u realizaciji projekta odnosno puta.

Hrvatsku reprezentaciju predstavljali su Anita Žerjav, Jelena Tuksar, Luka Bahun, Stipe Predanić, Vladimir Vinko i Branimir Vinko. U prvenstvo su se ubrajale četiri različite discipline: Foxoring, Sprint, Klasika 80m i Klasika 2m. Naši reprezentativci sudjelovali su u svim disciplinama te su postigli dobre rezultate.

U ime Udruge Radiokluba „Međimurje“ Branimir Vinko i Vladimir Vinko došli su na prijem kod gradonačelnika Dražena Srpaka kako bi mu se zahvalili na financijskoj pomoći za sudjelovanje na Europskom ARG prvenstvu. U znak zahvale predali su mu zahvalnicu za donaciju i nesebičnu pomoć u realizaciji putovanja na europsko prvenstvo u amaterskoj radiogoniometriji održanoj u Litvi.

Gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je da je ponosan na njihove postignute rezultate, na promociji Grada Mursko Središće i poticanju mladih na aktivnost i rad u udruzi.

U 2018. godini Radioklub „Međimurja“ planira sudjelovati na Balkanskom prvenstvu u Rumunjskoj gdje će im Grad Mursko Središće rado pripomoći u financijskom ili bilo kojem drugom smislu. Isto tako napraviti će foto tečaj koji će voditi član udruge Luka Bahun, sudjelovati će na državnom prvenstvu i otvorenom prvenstvu Međimurja.

Radioklub „Međimurje“ zadržava svoje stare prostorije koje su obnovljene i značajno funkcionalnije. Prostorije se nalaze unutar Centra za kulturu i Grad Mursko Središće će ih za Radioklub „Međimurje“ iduće godine opremiti s namještajem.

 

Ostavi komentar