PU međimurska: Maturanti su se ponašali u skladu s očekivanjima

Međimurska policija je na svojoj službenoj stranici objavila vijest stanju tijekom Dana maturanta.

Vijest u nastavku prenosimo u cijelosti.

Jučer (22. svibnja) mimohodom maturanata ulicama grada Čakovca i maturantskim slavljem završena je preventivno-edukativno-zabavna akcija „Coolijada 2018.“

Maturantsko slavlje održalo se u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, gdje su kao i svake godine proglašeni najmaturanti i najrazred Međimurske županije. Ove godine je najmaturanticom proglašena učenica 4.HT razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Lucija Strahija, najmaturant je učenik 4.PT razreda Gospodarske škole Čakovec, Jura Jalušić, dok je najrazredom proglašen 4. G iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Posebna nagrada Međimurske županije za humanitaran rad pripala je 4. G razredu Gaimnazije Josip Slavenski Čakovec.

Sve zadaće iz preventivne akcije „Coolijada 2018.“ sa sigurnosnog aspekta prošle su dobro i u skladu s očekivanjima na čemu zahvaljujemo svim maturantima, kao i njihovim roditeljima.

Policijska uprava međimurska također zahvaljuje svim srednjim školama, posebno ovogodišnjem organizatoru Srednjoj školi Prelog na iskazanom trudu u provedbi ovog preventivnog projekta.

Također, želimo zahvaliti gradovima Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću, kao i Međimurskoj županiji na ukazanom povjerenju i osiguranju uvjeta za provedbu ovogodišnje “Coolijade 2018.“, kao i svim medijima koji su promovirali ovaj uspješan i vrlo dobro prihvaćen preventivni projekt.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE