-3.5 C
Čakovec
Ponedjeljak, 6 veljače, 2023

PRO bike iz Ivanovca: Kako pripremiti motor i opremu za motorističku sezonu?

Pro bike iz Ivanovca, ovlašteni zastupnik i serviser marki Yamaha i Kawasaki te kvalitetne motoopreme, savjetuje vozače motocikala kako se pripremiti za nadolazeću motorističku sezonu.

Čak 600 m2 modernog prodajno-servisnog motosalona u Ivanovcu gdje na jednom mjestu možete nabaviti najbolje od Yamahe i Kawasakija, spremno je za novu motorističku sezonu.

Kako je sigurnost dvokotača najvažnija tema prilikom početka sezone, vlasnik Pro bikea Marko Antonović savjetuje vlasnike motora da obave servis i pobrinu se o njegovoj ispravnosti da bi osigurali sigurnost u prometu.

Što je potrebno učiniti prije prve vožnje?

Prije početka motorističke sezone najvažnije je da vaš motor pregleda stručna osoba, odnosno mehaničari u servisu Pro bike. Redovito i pravilno održavano vozilo znači sigurna i nesmetana putovanja, s mnogo uzbudljivih i bezbrižnih kilometara. Prilikom posjeta servisu u Pro bikeu, serviser će vam provjeriti na ponajprije sve dijelove potrošnog tipa, odnosno filtre, sve tekućine, svjećice, kočione pločice, gume, rasvjetu, ležajeve volana i kotača, pogonski lanac, semeringe, akumulator i sistem napajanja i sl. te prema potrebi iste zamijeniti prema specifikacijama proizvođača. U Pro bike moto servisu možete nabaviti originalne dijelove i servisnu opremu brendova Yamaha i Kawasaki, a stručni mehaničari savjetovat će vas o tome što je najbolje za vaš motocikl.

Ovjes je uz idealne gume za određeni tip motocikla najbitnija stavka na motoru i isti uvijek mora biti u idealnom stanju što znači bez tragova masnoća ili nedopuštenog hoda i obavezno podešen prema željama vlasnika i načinu korištenja.

Vlasnik Pro bikea iz Ivanovca Marko Antonović savjetuje svim vozačima da vanjska temperatura i temperatura asfalta imaju presudni značaj na trakciju i stabilnost te je potrebno desetak toplih dana min. s 20 stupnjeva da asfalt nakon zimskog hladnog razdoblja bude dovoljno topao za dobru trakciju i sigurniju vožnju. Stoga, najbolje je pričekati s vožnjom i biti siguran u pouzdanost ceste nego izazvati nesigurnost u prometu i ostalim sudionicima.

Kako nam je rekao Marko Antonović, kod svakog vozila, a posebno kod motocikla, bitan je i vanjski izgled te zbog osjetljivih motodijelova kao što su magnezij, aluminij, karbon, gumeni dijelovi koristite se kvalitetnom motokozmetikom koja je formulirana za savršenu zaštitu i čistoću vašeg ljubimca. Kvalitetnu motokozmetiku uvijek možete naći u Pro bikeu uz stručni savjet kako se istom koristiti.

Obavezno prilikom vožnje nosite kacigu i izbjegavajte vožnju u kratkoj majici ili hlačama. Nabavite motorističke hlače i jaknu te rukavice i cipele. Spasit ćete se od eventualnih opeklina ili ogrebotina.

Pro bike je pravo mjesto za ljubitelje motora i skutera!

Vaš motocikl ili skuter zaslužuju vrhunsku uslugu i servis, a idealno vrijeme za to je suvremeni centar Pro bike u Ivanovcu čiji će vam vlasnici Marko i Valentina Antonović predložiti najbolju motorističku opremu, motocikl ili skuter koji će odgovarati vašim potrebama i željama. U servisu Pro bike dobit ćete potpunu uslugu i kvalitetu temeljenu na najvišim standardima vrhunskih brendova te konstantnom učenju i ulaganju u alate.

Bračni par Antonović je uz strast i ljubav prema motorima te malim koracima i skromnim počecima izgradio najveći motosalon u ovom dijelu Hrvatske koji se prostire na čak 525 kvadrata.

Raj za motocikliste ima čak dva kata, a sadrži motocikle i originalnu opremu te dijelove brendova Yamaha i Kawasaki, velik izbor motociklističke odjeće i obuće, razne modne dodatke i slično. Trgovina je koncipirana po vizualnoj direktivi Yamahe koja se sastoji od triju zasebnih elemenata: FEEL cesta, MOVE skuter program i RACE sportski program. Tu je još i Yamahin marine program.

Osim prodaje, u sklopu salona nalazi se i servis, gdje se nudi vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala. Kod njih također možete testirati dvokotače i tako donijeti svoju odluku prilikom odabira motora. (MK)

Posjetite ih na adresi Josipa Slavenskog 2a u Ivanovcu ili nazovite na telefon 040/337-066 te posjetite njihovu web stranicu www.pro-bike.hr.

Foto: ZV, MK

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,699SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE