PRO-BIKE: Bračni par Antonović u Ivanovcu otvorio najmoderniji moto salon i servis u Hrvatskoj!

Moderan prodajno-servisni moto salon napravljen po najnovijim standardima koji odražavaju duh i kvalitetu Yamahe otvoren je u Ivanovcu na adresi Josipa Slavenskog 2a. Zastupnik je i ovlašteni serviser proizvodnih marki Kawasaki i Yamaha te kvalitetne moto opreme za svakog okorjelog bajkera, ali i za ljubitelje laganijih vožnja skuterom. Trgovina je koncipirana po novoj Yamaha vizualnoj direktivi koja se sastoji od tri zasebna elementa: FEEL, MOVE i RACE program.

Pro bike je impozantnog izgleda, prostire se na 525 kvadrata te sa sigurnošću možemo kazati da je to najveći Yamahin salon u Hrvatskoj. Uz srdačnu dobrodošlicu, na ulazu u novi moto salon dočekali su nas supružnici Antonović, tridesetsedmogodišnji Marko i tridesetosmogodišnja Valentina, koji su ujedno vlasnici salona te dvoje od ukupno četvero djelatnika.

U sat vremena koliko smo proveli kod njih, ispričali su nam svoje početke te kako su svoju veliku ljubav prema motorima, od prvotnog hobija pretvorili u ozbiljan biznis od kojeg sada mogu sasvim pristojno živjeti.

Motocikli i oprema brendova Yamaha i Kawasaki

– Prije 14 godina otvorili smo svoj prvi salon u Štefancu. Krenuli smo s velikim entuzijazmom. Od malih nogu postojala je ljubav prema motorima. U jednom trenutku shvatio sam da svoj hobi mogu pretvoriti u posao. Motori, adrenalin i sve ostalo što se veže uz moto svijet nalazi se u mojem DNK-u. Naravno, bili smo u krizi, kao i većina, ali smo to uspjeli prebroditi, prepričao nam Marko koji nas je sa suprugom Valentinom poveo u obilazak salona koje se prostire na dva kata.

U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu opremu te dijelove brendova Yamaha i Kawasaki, dostupan je velik izbor motociklističke odjeće i obuće, razni modni dodaci, accessories i slično.

Nadaleko je poznato da se iza Yamahe krije kvaliteta i pouzdanost te reputacija stjecana godinama, stvarajući vanbrodske motore i druge marine proizvode koji objedinjuju najnapredniju i najinovativniju tehnologiju. To su prepoznali i supružnici Antonović, koji uz sve ostalo u salonu nude Yamahin marine program.

Osim prodaje, u sklopu salona nalazi se i servis, gdje se nudi vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala. Ljubazno će vas osoblje savjetovati o svim novim trendovima moto svijeta.

Otvorenje salona jednako ispunjenju snova

Otvorenje salona nam znači jako puno, iako to toliko ne pokazujemo ljudima oko nas. Bio nam je to zacrtani cilj koji smo s godinama htjeli ostvariti. Pokazalo se da nam je ovo bio jako dobar potez. Tek smo tu desetak dana, a napravili smo fenomenalan rezultat, kazao nam je bajker Marko i dodao u nastavku da je tome vjerojatno pridonijela i lokacija novog salona koja je na račvanju cesti prema autocesti Zagreb i Goričan.

U razgovor se uključila i simpatična supruga Valentina koja je Marku velika podrška u poslu. Kazala nam je da se uz supruga i ona zaljubila u moto svijet te su joj motori postali dio života. Trenutno imaju 4 djelatnika, te su istaknuli da traže dodatnog stalnog mehaničara za servis.

– Ja sam ovdje kao velika potpora koja mu dozvoljava da svoje vrijeme može u potpunosti posvetiti poslu, kazala nam je Valentina, koja sa suprugom ima dvoje djece Vita i Teu, također zaljubljenicu u motore.

Naši domaćini uvijek se trude u svom salonu imati najprodavanije testne modele brendova koje zastupaju s ciljem da se potencijalni kupci mogu provozati i osjetiti motor i biti sigurniji u svoju odluku prilikom odabira motora.


Možete ih posjetiti u Ivanovcu, na adresi Josipa Slavenskog 2a, a za sve dodatne informacije obratite im se na broj telefona 040/337-066 ili putem maila [email protected] Radno vrijeme im je od 8 do 17 sati, a njihove novosti možete pratiti i putem njihove FB stranice Pro – bike shop Ivanovec

Ostavi komentar