Prijavite se za sudjelovanje na Međimurskom fašniku u Čakovcu 2019.

Fašnik u Čakovcu

Već više od pola stoljeća u gradu Čakovcu održava se Međimurski fašnik, turistička manifestacija koja promocijom tradicije našega kraja okuplja velik broj sudionika te predstavlja jedan od najvećih kulturno – tradicijskih događaja sjeverozapadne Hrvatske.

Nadolazeći 55. Međimurski fašnik održat će se 2. i 3. ožujka 2019. godine. Međimurski fašnik u Čakovcu započinjemo u subotu, 2. ožujka dječjim fašnikom, najvećim u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, koji okuplja gotovo tisuću djece međimurskih dječjih vrtića i članova udruga. Kulminacija fašničkih događanja održat će se u nedjelju, 3. ožujka kada nas očekuje najveća povorka tradicijskih i svjetovnih maski iz Međimurja te maskiranih skupina iz raznih krajeva Hrvatske i iz inozemstva, a kao vrhunac slijedi suđenje fašniku, glavnom krivcu za sve naše dotadašnje nevolje i nedaće.

Prijave do 22. veljače

Turistička zajednica grada Čakovca poziva sve zainteresirane neka budu dio fašničke priče u Čakovcu. Prijave se mogu poslati zaključno do 22. veljače 2019. godine putem prijavnice koju možete naći na web stranici TZ grada Čakovca (pogledajte OVDJE).

Prijavnice se mogu dostaviti putem pošte na adresu:

   • Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec,
   • putem faxa na broj +385 40 310 991,
   • na adresu elektroničke pošte [email protected]
   • te osobno u Turistički ured.

 

Ostavi komentar