PRIJAVITE SE na jesensku biciklijadu Stazama Općine Nedelišće!

Druga ovogodišnja jesenska biciklijada ‘Stazama Općine Nedelišće” u organizaciji Turističke zajednica Općine Nedelišće održava se u nedjelju, 8. rujna 2019. godine. Ponovo se pozivaju svi rekreativci i biciklisti, mali i veliki, da se i ovoga puta pridruže na ravničarskim, zanimljivim stazama, koje prolaze najljepšim krajolicima općine Nedelišće.

Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze nisu zahtjevne, a ovisno o vlastitim afinitetima biciklisti svih dobi opredijeliti se mogu za dionice u duljini 22 i 36 kilometara.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok je okupljanje barem pola sata ranije zbog prijave i preuzimanja bonova.

Kotizacija po sudioniku iznosi 30 kuna u što je uključena okrepa na punktovima na ribnjaku u Črečanu i nogometnom igralištu u Pušćinama, te tradicionalno ručak na završetku rute u Lovačkom domu.

Ako tijekom biciklijade na putu želite malo odmoriti, na raspolaganju su vam i novouređena cikloturistička odmorišta u Gornjem Hrašćanu uz ‘Staru kovačnicu’, te u Slakovcu oko ‘Čige’.

Pridružite nam se i rezervirajte 8. rujan za bicikliranje, rekreaciju i druženje! Važna napomena: Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige!

Sponzori biciklijade su Agromeđimurje d.d. i Chaky d.o.o.

Ostavi komentar