Pribislavec: Pedijatar dr. Igor Šegović drži predavanje o cijepljenju u dječjoj dobi

cijepljenje predavanje

Dana 7. lipnja, u četvrtak, s početkom u 17 sati održat će se predavanje u Maloj dvorani društvenog doma u Pribislavcu.

Organizatori predavanja su Saša Rakić i Matija Ladić, ispred “Kluba nezavisih vijećnika Matija i Saša Zajedno Za Pribislavec”.

Tema predavanja će biti cijepljenje u dječjoj dobi.

Gost predavač će biti liječnik pedijatar dr. Igor Šegović.

– S obzirom da se u zadnje vrijeme puno polemizira oko cijepljenja djece te se stvara nepotrebna panika smatramo da su ovakva predavanja od izuzetne edukativne važnosti za našu sredinu i njezine ljude. Ujedno se šire i kruži puno dezinformacije u svezi istoga te smatramao da treba ljudima,mladim majkama i očevima te budućim roditeljima pružiti relevantne i stručne podatke o samoj važnosti cijepljenja – objašnjavaju organizatori.

Zašto je cijepljenje važno, što nam ono donosi te koja je uloga cijepiva bit će tokom predavanja prezentirano i objašnjeno od strane dr. Igora Šegovića.
Isto tako biti će i prikazan kalendar cijepljenja te koje se sve vrste cijepiva daju i koja je njihova uloga u razvoju zdravog djeteta, zdrave okoline i sprečavanja nastanka pojave nekih opasnih bolesti.

Pokušat će se objasniti i demistificirati razne teze o štetnosti cijepiva i štetnim posljedicama koje ona navodno ostavljaju i uzrokuju.

U sklopu predavanja sve posjetitelje očekuje i jedno malo iznenađenje.

Ostavi komentar