Premijerova poruka poslodavcima: Pustite radnike na doček Vatrenih u Zagreb

Andrej Plenković
Andrej Plenković, Foto: Vlada

Iz Zagreba najavljuju senzacionalni doček hrvatske nogometne reprezentacije na Trgu bana Jelačića.

Vatreni bi Moskvu trebali napustiti u ponedjeljak u 11 sati, a u Zagreb bi mogli sletjeti već oko 13:30. Središnja svečanost odvijat će se na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje se očekuje više desetaka tisuća ljudi. Od Zračne luke “Dr. Franjo Tuđman” do središnjeg zagrebačkog trga trebali bi doći otvorenim autobusom, a vrlo je izgledno da će ih i putem pozdravljati navijači, piše gol.hr.

Na Trg bana Jelačića trebali bi stići oko 14:30, a sama svečanost na trgu trajat će sat vremena. Jedini izvođači na dočeku bit će Zaprešić Boysi.

Premijer Andrej Plenković pozvao je poslodavce da omoguće svojim zaposlenicima da u ponedjeljak sudjeluju na dočeku i u što većem broju pozdrave hrvatsku nogometnu reprezentacije.

– Ovaj fantastičan uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije i činjenica da smo u finalu Svjetskog prvenstva je jedan uspjeh koji je globalno primjećen i ogromna je promocija za zemlju, hrvatski sport, hrvatski nogomet. Još jednom zahvaljujem našim nogometašima, izborniku Daliću, vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza na svemu što su nam priuštili ovih proteklih mjesec dana. I čini mi se da bi bilo sjajno, i ovim putem želim apelirati na poslodavce, budući da znamo da se priprema veličanstven doček reprezentacije ovdje u Zagrebu u ponedjeljak, da svi oni koji to mogu omoguće svojim zaposlenicima da sudjeluju u tom dočeku i da u što većem broju pozdrave naše Vatrene. I nadamo se, naravno, nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu – poruka je premijera objavljena na twitteru Vlade RH, a piše 24sata.hr.

Ostavi komentar