Predsjednica OV Mirjana Murk (SDP) primila prijeteće SMS poruke: ”Još ti je malo ostalo…”

Mirjana Murk, foto: dv
Mirjana Murk, foto: dv

Takozvana Spasovska koalicija koja je dogovorena samo usmeno, podrazumijevala je dogovor između Mirjane Murk i Vladimira Križaića o rotacijskom mandatu. Predsjednik vijeća sada bi, prema njihovom dogovoru trebao biti Križaić, ali Mirjana Murk mu ne želi predati tu funkciju.

– Što se tiče ostavke, predlažem da na sljedećoj sjednici izaberemo novog zamjenika. Daljnje uvrede i klevete koje ste mi izrekli, vidimo se na sudu, rekla je predsjednica Murk.

– Ja sam već naviknuo na ovakve manipulacije, sramota od jedne predsjednice Općinskog vijeća da nas planira poslati na sud. Sramota je ovime još gora, jer nas je ta ista predsjednica već poslala na sud, pod optužbom da mi njoj prijetimo, što naravno nije istina, odgovorio je Križaić.

Murk podnijela kaznenu prijavu DORH-u

Mirjana Murk je potvrdila kako je primila prijeteće poruke te je Državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.

– Pošto se u porukama spominjao Prekom, na policiji su se vodili time tko je kako glasao, imenom i prezimenom ja nisam nikoga spominjala. U toku je istraga i ne želim više o tome govoriti, ali niti želim si dozvoliti da mi netko prijeti da mi je još malo ostalo, rekla je Murk.

Ostatak ove dramatične situacije u Podturnu pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete nabaviti na lokacijama diljem Međimurja. 

Ostavi komentar