Pozivaju se umirovljenici s područja Murskog Središća da se prijave za uskrsnicu

uskrsnice umirovljenicima ms
Gradonačelnik Dražen Srpak i Stjepan Smolak, predsjednik Podružnice umirovljenika dogovorili uskrsnice umirovljenicima s područja Murskog Središća

Umirovljenicima s područja Grada Mursko Središće i ove godine dobit će uskrsnice u obliku bonova. Na sastanku na kojemu su prisustvovali gradonačelnik Dražen Srpak i predsjednik Podružnice umirovljenika Stjepan Smolak dogovoreno je da će Grad Mursko Središće i ove godine darovati bonove za Uskrs umirovljenicima s područja grada Mursko Središće čija mirovina iznosi manje od 2500 kuna i to prema slijedećim kriterijima: mirovine (prihodi) do 1500 kuna = bon u vrijednosti od 120 kuna. Mirovine (prihodi) od 1500 do 2000 kuna = bon u vrijednosti od 100 kuna. Mirovine (prihodi) od 2000 do 2500 kuna = bon u vrijednosti od 80 kuna.

Pozivaju se umirovljenici s područja grada Mursko Središće koji temeljem dogovorenih kriterija s Podružnicom umirovljenika ostvaruju pravo na poklon bon izvrše prijavu u prostorijama Udruge umirovljenika od 18. veljače do 20. ožujka 2020. godine u uredovnim danima – utorkom i petkom od 8 do 12 sati te prilikom prijave prilože odrezak od zadnje isplaćene mirovine.

Pozivamo umirovljenike da se na vrijeme prijave, jer u protivnom neće moći ostvariti pravo na bon.

Ostavi komentar