12.2 C
Čakovec
Nedjelja, 19 ožujka, 2023

Pozivaju se stariji od 65 ako trebaju gerontodomaćicu da se jave u Općinu Mala Subotica

 

Mala Subotica uputila je Javni poziv korisnicima u sklopu projekta Zaželi-pomoći ćemo.

Općina Mala Subotica započela je s provedbom projekta Zaželi – pomoći ćemo kojim se omogućava zapošljavanje 4 žena u nepovoljnom položaju u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama na području Općine Mala Subotica.

Projekt pruža mogućnost svim korisnicima tj. osobama starije životne dobi, iznad 65 godina starosti i osobama u nepovoljnom položaju za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta: pomoć u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, pomoć pri održavanju osobne higijene, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, podrška korisnicima kroz razgovor i druženje, te uključivanje u društvo, pomoć i posredovanje u ostvarivanju različitih prava dostava i plaćanje računa, dostava lijekova, namirnica, pomagala i sličn).

Pozivamo osobe starije životne dobi (iznad 65 godina starosti) i osobe u nepovoljnom položaju koje imaju poteškoće u obavljanju svakodnevnih poslova te trebaju asistenciju i pomoć da se jave na broj telefona: 040/631-705. Usluga je besplatna za sve korisnike.(Općina Mala Subotica)

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,024FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE