POZITIVNE vijesti iz čakovečke bolnice: Dijete (13) je bolje i dobro se oporavlja!

Nakon vikenda stižu nove pozitivne vijesti iz čakovečke bolnice. Dijete (13) koje je bilo teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila između Štrukovca i Žiškovca, prilikom koje se od siline udarca automobil i zapalio, nakon operacije slezene dobro se oporavlja.

To nam je potvrđeno iz Županijske bolnice Čakovec, gdje su ukratko poručili kako je dijete dobro, pri svijesti, te se dobro oporavlja.

Kao što je javila policija, 13.-godišnji dječak bio je nakon nesreće životno ugrožen. Kako neslužbeno saznajemo imao je itekako ozbiljne ozljede unutarnjih organa, a među ostalim morala mu je biti operirana slezena i još neki unutarnji organi.

Otac je zadobio također višestruke teške ozljede, prema neslužbenim informacija riječ je o ozljedi vratnog kralješka, nekoliko drugih lomova, a bilo je i unutarnjih ozljeda. I on je podvrgnut operativnom zahvatu i nakon istoga je također stabilno.

Dobre vijesti iz čakovečke bolnice nakon teške nesreće: Otac D. B. (40) i sin (13) iz Čakovca stabilno poslije operativnih zahvata

Neslužbeno doznajemo: Dijete (13) čeka operaciju, otac zadobio višestruke prijelome

 

Ostavi komentar