17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda poziva poljoprivednike s područja Murskog Središća da prijave štete

Dana 21. travnja 2021. godine župan Međimurske županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode – mraza popraćenog sjevernim vjetrom od 05. do 16. travnja 2021. godine čija je posljedica smrzavanje, oštećenje i očekivano značajno umanjenje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama.

Grad Mursko Središće – Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda poziva poljoprivredne proizvođače sa svog područja da na email: [email protected] ili osobno u Gradsku upravu dostave prijavu štete od prirodne nepogode čiji obrazac je dostupan na web stranici Grada Mursko Središće – www.mursko-sredisce.hr Rok za podnošenje prijava je do 07. svibnja 2021. godine do 17. svibnja 2021. godine do 16:00 sati.

Grad Mursko Središće će po zaprimljenim prijavama iste obraditi, unijeti u Registar šteta od elementarnih nepogoda te dostaviti Županijom povjerenstvu za procjenu štete od elementarnih nepogoda.

(Grad Mursko Središće)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE