Poseban prilog Uzlet međimurskih gradova i općina te najboljih firmi: Ljudi su postali važniji od države!

Uz sutrašnje Međimurske novine besplatno nabavite poseban prilog na 100 stranica Uzlet međimurskih gradova i općina.

Jako gospodarstvo i dobre plaće daju općinama, gradovima i našoj županiji krila. Dobrom spregom, podjelom i suradnjom tvrtki i lokalne samouprave može se izgraditi zajednica koja će ljudima biti privlačna da upravo tu, u našem Međimurju ostanu živjeti.

Ono čemu se treba okrenuti je angažiranje oko ljudi. Drugim riječima, učiniti im zajednicu poželjnom za život, brigom već od vrtićke dobi i škole, pomoći i usmjeravati kroz profesionalnu orijentaciju, u suradnji sa tvrtkama koje posluju na njihovim područjima, do brige za starije osobe.

Upravo je zato naglasak ovogodišnjeg Uzleta na ljudima i onome što poslodavci i lokalna samouprava čine za njihov bolji i kvalitetniji život.

Prvi dio priloga i ove će godine predstavljati sve međimurske gradove i općine, a u drugom djelu upoznajemo naše čitatelje s dobrim međimurskim tvrtkama koje cijene svoje zaposlenike te na osnovama korektnog odnosa grade zajedničku budućnost sa svojim zaposlenicima.

Danas u Međimurju imamo tvrtke koje su izuzetno uspješne u različitim branšama, rade na najsuvremenijim tehnologijama, čiji su proizvodi konkurentni na svjetskim i EU tržištima, a svojim zaposlenicima nude mogućnost usavršavanja i napretka, te sigurnost i rad u pozitivnom okruženju.

O takvim tvrtkama želimo govoriti jer samo zajedničkim snagama i otvorenom pridavanju značaja svakom čovjeku možemo napredovati.

Nabavite sutra svoj primjerak Međimurskih novina i pročitajte što sve vaša općina ili grad čini kako bi vas olakšao život u zajednici te kako se vaša zajednica razvija kroz gospodarstvo.

Čitamo se sutra samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar