Poseban prilog Međimurskih novina: Koliko košta opremanje jednog školarca?

U novom broju Međimurskih novina donosimo vam poseban prilog Idemo u školu. Pripremite vaše školarce za novu školsku godinu, a korisne savjete donosimo i vama, roditeljima koji osiguravaju svojoj djeci bezbrižno školovanje. Čitamo se u Međimurskim novinama na čak 20 stranica.

Razgovarali smo s Elizabetom Haček, psihologinjom u III. OŠ Čakovec koja nam je otkrila s koliko godina je djetetu vrijeme da krene i školu, tj. koliko je dobro odgoditi ili prijevremeno krenuti u školu.

Predstavljamo Umjetničku školu Miroslav Magdalenić, školu u kojoj sazrijevaju budući glazbenici i balerine. Saznajte sve o programima i uvjetima učenja.

Pročitajte i korisne savjete o uvijek zanimljivoj temi, koliko košta opremanje jednog školarca za školu te saznajte računicu koliko ćete od rođenja do srednje škole uložiti u svoje dijete.

O sufinanciranjima, pomoći i mogućnostima govore grad Čakovec, Mursko Središće i Prelog, a zanima li vas konkretno o vašem mjestu, donosimo posebnu tablicu s podacima kako općine i gradovi pomažu učenicima.

U prilogu saznajte i zašto smo jedna od županija koja najviše brine o svojim mladima i ulaganju u obrazovanje. Također, pročitajte koje škole imaju produženi boravak i što sve on uključuje te kako funkcionira.

Blaženka Novak, pročenica za obrazovanje i kulturu rekla nam je kako će ove jeseni izgledati nastava u osnovnim i srednjim školama.

U prilogu saznajte gdje obaviti shopping prije škole, kamo na očni pregled, gdje kupiti bicikl, madrac ili spavaću sobu.

Također, pročitajte koju autoškolu upisati te kamo na izvannastavne i sportske aktivnosti.

Čitamo se od petka samo u Međimurskim novinama!

 

Ostavi komentar