Poseban prilog Međimurskih novina: Koju srednju školu odabrati?

koju srednju školu odabrati

Poseban prilog “Koju srednju školu odabrati?” izlazi u petak 5. lipnja besplatno kao dodatak uz Međimurske novine! Na čak 60 stranica spajamo obazovanje i gospodarstvo te pomažemo budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima pri odluci koja će definirati njihovu budućnost.

Cilj ovog priloga je ubrzati uspostavljanje kontakata između učenika, srednjih škola i njihovih budućih poslodavaca, jer fokus svih je pronalazak posla nakon završetka srednje škole.

Od velike pomoći tu je i Međimurska županija koja konstantno ulaže u obrazovanje i olakšava našim učenicima boravak u školi te im omogućuje najbolje uvjete za ostvarenje punog potencijala.

Predstavljamo sve srednje škole na području Međimurske županije, koje ukupno nude oko 70 programa i zauzimaju najviša mjesta u državi.

U našem posebnom prilogu pročitajte koje programe možete upisati u svim međimurskim srednjim školama te koje dodatne mogućnosti za učenje postoje.

Saznajte što nude škole i odaberite područje koje vas zanima i koje će vam omogućiti siguran i odličan start prema vašem budućem životu. Također, pročitajte i uspjehe i postignuća koja su ostvarili učenici u srednjim školama te saznajte na koje ćete načine moći razvijati svoje vještine i specifična znanja.

Kako bismo uskladili obrazovanje sa potrebama gospodarstva, donosimo odgovore na pitanja koja su zanimanja najtraženija, s kojima ćete se najlakše zaposliti te s kojim zanimanjima možete ostvariti stipendije.

U drugom dijelu priloga predstavljamo firme koje izražavaju potrebu za zapošljavanjem i nude stručnu praksu te omogućavaju stručno vođenje i mentorstvo kroz praktična znanja.

Saznajte gdje ćete nakon srednje škole moći potražiti zaposlenje te s kojim ćete konkretnim zanimanjima moći osigurati siguran i dobro plaćen posao.

Čitamo se od petka samo uz Međimurske novine!

Ostavi komentar