Poseban prilog Međimurskih novina: Kako izgraditi siguran i kvalitetan dom?

U novom broju Međimurskih novina na čak 20 stranica donosimo poseban prilog Sigurni u svom domu.

Kako je minula godina završila potresom i brojne ljude ostavila bez domova i upravo zato jer je potres situacija na koju ne možemo utjecati i ne znamo da li će se i kada dogoditi, čitateljima ćemo ponuditi rješenje i korisne savjete na temu sigurnosti.

U prilogu ćemo govoriti o današnjoj tehnologiji u gradnji, građevinskim materijalima koji se koriste te načinu projektiranja, gradnje i nadzora koji osiguravaju stabilnost građevine.

Predstavit ćemo poduzetnike koji svojim radom i kvalitetom te zahvaljujući znanju koje su svojim iskustvom stekli predstavljaju brand kojeg s pouzdanjem možemo angažirati kako bi naš dom bio siguran i kvalitetan.

U prilogu će se predstaviti tvrtka Smartway koja nudi rješenja projektiranja, nadzora i izvođenja u području elektroinženjerstva te opciju pametne kuće.

O tome kako biti siguran u svom domu govorit će Ivica Zanjko.

O poštivanju projekata kao garanciji sigurne gradnje govorit će arhitekt Tibor Horvat.

Predstavit ćemo tvrtku Construct, izvođača koji bez kompromisa poštuje sve segmente sigurne gradnje.

S mogućnostima kreditiranja bez zamjenske nekretnine za sve građane Hrvatske zaposlene u Hrvatskoj i u inozemstvu predstavlja se Wüstenrot stambena štedionica.

O prednostima montažne gradnje i posebnostima niskoenergetskih montažnih kuća Chasma govori Danijel Žohar, direktor tvrtke Chasma.

GP Stanorad predstavlja svoje obnovljene zgrade, a Monika Lesar iz Riteh projekta govori o važnosti temelja i tla na kojem se kuća gradi. Također, predstavljamo i tvrtke GIP Šarić kao projektanta te Hidoing kao izvođača. O važnosti dobre suradnje projektanta, investitora, izvođača i nadzora razgovarali smo s tvrtkom Tloris.

O dizalicama topline kao budućnosti grijanja razgovorali smo s tvrtkom CEE i direktorom Aleksandrom Markovom.

Međimurje plin skreće pozornost čitatelja na mjere sigurnosti kod korištenja prirodnog plina te kako izbjeći neugodne situacije.

Tvrtka KA biro govorit će o svemu bitnome pri obnovi starih kuća.

Pevex osim opreme za dom i građenje, predstavlja i svoje sefove i trezore koji će doprinjeti osjećaju sigurnosti.

Sve to i više pročitajte od petka u Međimurskim novinama u posebnom prilogu Sigurni u svom domu!

Ostavi komentar