Poseban prilog Međimurskih novina: Kako dobro i jefitno preživjeti zimu?

kako uštedjeti na grijanju

Poseban prilog Međimurskih novina “Kako uštedjeti na grijanju?” na čak 16 stranica izlazi sutra samo u Međimurskim novinama.

U prilogu možete saznati korisne i praktične savjete s kojima ćete dobro i jeftino preživjeti zimu i uštedjeti koju kunu na grijanju.

Robert Zver, dimnjačar iz Strahoninca, donosi preporuke za što sigurniji dimnjak i otkriva što sve podrazumijeva kontrola i lišćebje dimnjaka te zašto je to važno.

Međimurje plin otkriva zašto je plin opet najisplativiji način grijanja, a u razgovoru s direktorom saznajte koje su novosti u opskrbi plinom ove sezone loženja.

Stručnjaci iz Centrometala rekli su nam zašto je grijanje na pelete najučinkovitije te preporučuju svoje proizvode za najkvalitetnije grijanje.

Saznali smo i koje su se sve zgrade na području Međimurske županije energetski obnovile.

U razgovoru s tvrtkom Maler iz Ivanovca saznali smo koje karakteristike mora zadovoljavati dobra toplinska fasada te koju izolaciju odabrati.

Uz Tutis kuće tvrtke Chasma možete dobiti povoljni zeleni kredit, a u prilogu vam donosimo sve prednosti njihovih montažnih kuća.

Donosimo pozitivnu priču o gradu Prelogu koji je uključio građane u prosec planiranja u sektoru energetike.

Stručnjaci iz Im-Compa savjetuju kakvo energetsko staklo odabrati te kako se kroz izo pakete u stolariji štedi energije. Saznajte i zašto su lider u proizvodnji stakla.

Pročitajte priču o obitelji Kocijan iz Štefanca i saznajte koje je njihovo iskustvo s podnim grijanjem.

Čitamo se sutra samo u Međimurskim novinama.

 

 

Ostavi komentar