PORCIJUNKULOVO 2019: Kod Dražena Topalovića pronađite najjači čistač organizma – industrijsku konoplju

Dražen Topalović
Dražen Topalović

Četiri godine zaredom Dražen Topalović iz Bjelovara dolazi u Čakovec na Porcijunkulovo. Na promotivnom štandu u Ulici kralja Tomislava i ovog ljeta predstavlja široku lepezu proizvoda baziranih na bilju koje ima brojno blagotvorno djelovanje na organizam.

– Imamo biljne meleme, balzame za usne, čajeve, hladno-prešana ulja, aroniju, bučino ulje, eterična ulja. Sve je naša proizvodnja i sve se radi u našoj općoj poljoprivrednoj zadruzi TOP, o ponudi nam je kazao Topalović.

Spremno odgovara i na pitanje što je najtraženije.

– Tražena je i sikavica kao prirodni čistač jetre, zatim ulje crnog kima za jačanje imuniteta, proizvodi od smilja, ulje badema i lješnjaka, a na samom vrhu potražnje je ulje od industrijske konoplje koji je najbolji “čistač” organizma. Blagotvorno djeluje kod kolesterola, dijabetesa, kod anemije, umora…Pije se jedna žličica ujutro te jedna navečer.

Porcijunkulovo i čakovčeko proštenje traje još dva dana. Vjerujete li u moć biljaka zasigurno ćete ponešto pronaći za sebe s ciljem poboljšanja zdravlja na promotivnom mjestu ovog vrijednog bjelovarskog proizvođača.

 

foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar