27.8 C
Čakovec
Srijeda, 6 rujna, 2023

Pomozite u Čakovcu i Varaždinu: Napuštene mačke trebaju vašu donaciju za Božić

Dragi mačkoljupci, ali i svi ostali, u sklopu Adventa koji se održava u gradu Čakovcu, volonteri Udruge za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” vas pozivaju da im se u subotu, 16. prosinca, pridružite u Čakovcu i budete dio Mačje božićne priče jer su i ove godine pripremili nešto posebno za vas.

Ove godine moći ćete prigricnuti fiiineee božićne kolačiće uz kuhano vino ili čaj za one koji ne konzumiraju alkohol.

Osim toga, možete nabaviti i predivne mačko kalendare, odlične pamučne majce i šalice koje je ilustrirala Jelena Brezovec, homemade plišane mace i jastuke by Tijana Tkalčec i mnogo drugih stvarčica – a sve u zamjenu za donaciju za ničije šapice!

U 11 sati otvara se MAČKO DARIVANJE na kojem ćete u zamjenu za donaciju od 20 kn odabrati svoj poklon ispod bora, iskušati sreću i osvojiti neku od vrijednih nagrada (ulaznice za toplice Sv. Martin, bonove za kozmetičke i frizerske salone, butelje vrlo kvalitetnih vina domaćih vinara, poklon bonove za saunu, teretanu, već spomenute kalendare, majce i šalice te mnoge druge vrijedne nagrade!). Ne zaboravite – svaka kutija je dobitna, a 20 kn ide u dobrotvorne svrhe – za ulične mace!

Ukoliko se odlučite iskušati u sreći dva puta – to će biti moguće za 30 kn! Dakle – jedna igra 20 kn, dvije igre 30 kn! 🙂

Osim kolačića, vina, čaja, poklona pod borom – htjeli su ove godine nešto pokloniti i gradskim macama – dom, barem onaj koji će ih zaštiti od hladnoće!
U 13 sati ujutro kreće izrada “zimskih” kućica za mace od stiropora! Svi ste pozvani da se pridružite i budete dio kotačića dobrote!

Dođite 16.12. na trg (štand je ispred Narodnih novina) i budite dio Mačje božićne priče, zabavite se, družite, razveselite svoje najmlađe, odaberite nešto sa štanda Udruge Sklonište dobrote te ujedno učinite dobro djelo i pomozite macama! Probudimo pravi smisao Božića u nama – pomozimo potrebitima i provedimo blagdane sa svojim najmilijima!

Aaaa saaad osim u Čakovcu, volonteri sa kalendarima, plišancima, šalicama i tombolom čekaju vas i u Varaždinu od 9-12 sati kod placa.
Ovu akciju sponzorirali su San kozmetika, kozmetički salon Aleda, Aton, SAN prirodna kozmetika, Handmejderica – šalovi i broševi, toplice Sv. Martin, vinarija Kocjan i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE