Policijski detalji nesreće u Kuršancu prilikom koje je stradala J. I.: Vozač ju je priklještio na ogradu s 1, 06 promila!

Strašna scena s mjesta nesreće u Kuršancu
Strašna scena s mjesta nesreće u Kuršancu

U nesreći 21-godišnjakinja zadobila je teške ozlijede opasne po život. Na licu nesreće amputirana joj je desna noga, a lijevu joj nakladno nisu mogli spasiti.

U subotu, 15. lipnja 2019. godine oko 20:40 sati u Kuršancu, Zagrebačkoj ulici dogodila se teška prometna nesreća. Trideset i osmogodišnji vozač “Opel Vectre“, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (1,06 promila), uslijed neprilagođene brzine izletio je automobilom izvan kolnika te pritom udario u 21-godišnju pješakinju, koja je stajala uz rub kolnika.

Ogradu na koju je bila priklještena djevojka u Kuršancu
Ogradu na koju je bila priklještena djevojka u Kuršancu

Unesrećena je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnici, gdje utvrđeno da je u nesreći zadobila teške ozlijede opasne po život (amputacije obje noge). Zadržana je na daljnjem liječenju na odjelu intenzivne njege. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju, javlja policijska uprava međimurska.

Kako još doznaju Međimurske novine, nesretna djevojka nije bila trudna, već je u naručju držala 4-godišnjeg sina koje je prilikom naleta automobila odbacila od sebe i tako ga spasila. To je potvrdio suprug Zlatko koji je u tom trenutku stajao pokraj nje i vidio cijeli nemili događaj.

FOTO: Nesretnoj 21-godišnjoj J. I. iz Kuršanca amputirana noga prilikom naleta vozača: Priklještio ju je na ogradu!

Nesretna 21-godišnja djevojka iz Kuršanca u teškom stanju, amputirana joj i druga noga

Foto: dv, privatna arhiva

Ostavi komentar