Policija sudjelovala i na Danima šibe i ribe u Kotoribi

Kontakt policajci iz Policijske postaje Prelog mnogobrojnim posjetiteljima predstavili su razne preventivne akcije, projekte i programe koje provodi međimurska policija.

Jučer, 2. lipnja u poslijepodnevnim satima u Kotoribi, u sklopu tradicionalne manifestacije “Dani šibe i ribe”, kontakt policajci Policijske postaje Prelog, održavanjem informativnog punkta  upoznali su mnogobrojne građane s raznim preventivnim akcijama, projektima i programima koje provode međimurski policajci.

Na terenima nedaleko sportske dvorane osnovne škole, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, preloški policajci uspostavili su informativni punkt na kojem su posjetitelje upoznali s raznim samozaštitnim mjerama koje mogu sami primijeniti kako ne bi postali žrtve prevaranata, odnosno lopova. Najmlađi su posjetitelji informirani i educirani o pravilnom kretanju u cestovnom prometu u svojstvu pješaka i vozača bicikla, s posebnim osvrtom na zakonsku obvezu korištenja reflektirajuće materije i zaštitne kacige.

Foto: PU Međimurska

Također, svim zainteresiranim djevojkama i mladićima predstavljena je nacionalna kampanja “Budi zakon! – postani policajac/policajka”.

Svim posjetiteljima informativnog punkta podijeljeni su razni preventivno-edukativni materijali koji su osigurani sredstvima Vijeća za prevenciju Međimurske županije.

Podršku provođenju preventivnih aktivnosti svojim posjetom informativnom punktu pružio je načelnik Općine Kotoriba, Dario Friščić.

Izvor: Pu međimurska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE