Policajac Branko Gregorinčić 53. rođendan proslavio biciklirajući 454 km

Branko Gregorinčić
Branko Gregorinčić u Bratislavi

Branko Gregorinčić iz Svetog Urbana, inače policajac Policijske postaje Štrigova, na svoj je omiljeni način proslavio 53. rođendan – bicikliranjem.

Gregorinčić je inače strastveni biciklist te je već vozio u Ljubljanu, Vukovar, Bleiburg, Knin, Dubrovnik, Plitvice i drugamo.

– Da mi ne bi 53. rođendan prošao samo tako, od siječnja sam planirao i rezervirao smještaj, te biciklom dana 1. svibnja krenuo iz Sv. Urbana prema Čakovcu, odakle sam s kolegama iz “IPA Međimurje” krenuo za Koszeg, u Mađarskoj. Istog dana nakon svečanosti iz Koszegu, odvojio sam se od kolega, koji su se vratili u Hrvatsku, nastavio biciklirati 20 km do mjesta Buk gdje sam imao rezervirano noćenje. Sljedećeg dana ujutro nastavio sam biciklirati prema Pamhagenu u Austriji i dalje prema Bratislavi, gdje sam stigao oko 15 sati – kaže Gregorinčić.

Branko Gregorinčić

U Bratislavi je Međimurec cijeli 3. svibnja biciklom sam obilazio znamenitosti Bratislave te tako prevalio 42 km.

– Na rođendan, u jutro dana, 4. svibnja, trebao sam krenuti nekim turističkim busem (bez redovne linije) u pravcu Zagreba, ali se nije pojavio pa sam odlučio odvesti se biciklom 70 km do Beča. Iz Beča sam istog dana u 17 sati autobusom otputovao do Varaždina, odakle sam se biciklom vratio u Sv. Urban – objašnjava o svojoj avanturi Gregorinčić.

Naš ljubitelj bicikliranja tako je proslavio rođendan odvozivši ukupno 454 km, bravo!

Branko Gregorinčić

Ostavi komentar