Podrumarenje nastavlja punom parom, u petak Hard Bass Adidas, a u subotu DJ Juddy!

podrumarenje

Podrumarenje nastavlja po pravilu u četvrtak, 26.rujna. s početkom u 21 sati. Očekuje Vas nezaboravna zabava, a zabavljat će Vas TS Žice, dok će se vinarija Dvanajščak-Kozol, prepoznata po iznimno kvalitetnim vinima, pobrinuti za dobre kapljice koje Vas očekuju. Budite dio još jedne zajedničke vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja u Podroom-Drink&Music Club!

podrumarenjePetak, 27.09.2019. – Hard Bass Adidas – Vol.3

Nakon megauspješnog Hard Bass Adidas-a Vol.1. i 2., odlučili smo nastaviti tradiciju, zato te pozivamo na Vol.3! Iz Rusije nam dolazi “čru” Slav, “Arien”.

Nabaci omiljenu Adidas majicu, trenirku, vestu, patike, naruči votku i “squataj” na najzajebanije hard bass beatove! Ako napraviš koji squat, nitko ti neće zamjeriti jer tko to ne napravi, nije pravi SLAV!

DRESS CODE: EVERYTHING ADIDAS

UPAD: Free

Spasibo, Uvidimsya 27/09/19

Subota, 28.09.2019.

PodroomClubbing ove subote vam predstavlja totalno RNDM party za Vas. Znači da će biti svega izmjeničnoga, od nekoliko DJ-a i različitih glazbenih žanrova baš kao i izmjenična struja.

Glavnu ulogu za ovaj party ima naš stalni gost, rezident Ludi Juddy. Uz njega bit će tu i neka pojačanja koja morate otkriti samim dolaskom na party. Start je već od 22:00 sata, a završavamo s onim najjačima u 04:00 (službeno).

Zabilježite datum 28.rujna jer na ovom partiju bit će svega!

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar