Podrumarenje, Druškanje, Trash party i Samo gas ovog vikenda u Podroomu!

podroom

Podroom Drink&Music Club priprema tradicionalno Podrumarenje četvrtkom, u petak vas poziva na Druškanje nakon posla, a nakon toga na ‘Back to the Future’ i zabavu uz hitove iz 80-ih i 90-ih. U subotu ljubitelji viskija i tulumarenja do zore dolaze na svoje jer ih čeka ‘Džek i Džoni specijal’.

Već tradicionalno Podrumarenje će i ovog četvrtka biti epicentar dešavanja za sve one koji vole kvalitetno vino, zabavu, pjevanje i plesanje. Za dobru i veselu atmosferu bit će zadužen Tamburaški sastav Žice, a Vina Tomšić će se pobrinuti da nitko ne ostane žedan.

Dan nakon vas očekuje Druškanje petkom, program koji se odvija svakog petka između 15 i 20 sati, a namijenjem je svima koji se žele opustiti nakon napornog radnog tjedna uz dobru ekipu i razna pića po promotivnim cijenama.

Nakon druškanja i opuštanja je vrijeme za još malo zabave i vraćanje u prošlost uz ‘Back to the Future’ program. Izvadite svoju šarenu odjeću, stavite perike, maskirajte se u zvijezde 90-tih, prepustite se kiši konfeta i pokažite svoje najbolje plesne pokrete jer je uz glazbu 80-ih, 90-ih i 00-ih teško ne zaplesati.

Subotnji #SamoGas program, koji je mješavina house, pop, trap i balkaton hitova, savršen je izbor za one željne dobrog provoda i one koji vole dočekati zoru iznad grada, a ovog tjedna će najzadovoljniji biti oni koji uz sve to vole viski.

Podroom sprema ‘Džek i Džoni specijal’. Drugim riječima, svaki put kad DJ pusti pjesmu Džek i Džoni, a klubom počnu odzvanjati stihovi „Popilo se noćas, mama.“, požurite na šank jer će za vrijeme trajanja pjesme brod Jack Danielsa biti snižen na 300kn, a brod Johnny Walkera na 250kn.

Budite dio još jedne priče u čakovečkom Podroomu. Više informacija o događajima, rasporedu i važnim informacijama možete pronaći na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ali i na Instagram profilu.

Ostavi komentar