PODROOM Drink and Music: Podrumarenje ovog tjedna čak dva puta!

Spektakularna zabava očekuje vas ovaj tjedan u Podroom-u. U danima koji su ispred nas, zabave i opuštanje u Podroomu nakon Porcijunkolovog 2019. nastavlja se i dalje i to Podrumarenjima dva dana za redom.

Srijeda, 14.08.2019.

Povodom praznika u četvrtak, Međimurke i Međimurci, ali i oni iz susjednih županija kao i Slovenije, moći će nastaviti uživati na događaju nazvanom „Podrumarenje Specijal“ koji će se održati u srijedu, 14. kolovoza 2019. godine s početkom u 21:00 sati. Zabavne atmosfere neće nedostajati uz „MusicBox Band“, dok će se za vinoljupce pobrinuti Vinarija Preiner.

Četvrtak, 15.08.2019.

Tradicionalno „Podrumarenje“ nastavljamo kao i svaki tjedan u četvrtak, 15. kolovoza 2019. godine s početkom u 21:00 sati. Zabavljat će Vas TS Prim, dok će se Vinarija Tomšić, prepoznata po iznimno kvalitetnim vinima, pobrinuti za dobre kapljice koje Vas očekuju.

Subota, 17.08.2019.

#PodroomClubbing ide dalje. Naravno, nismo izostavili ljubitelje elektronske glazbe. Sa nama je u subotu, 17. kolovoza 2019. godine s početkom u 21:00 sati, svima nam poznati DJ Arien koji će se pobrinuti za sve Vas do ranih jutarnjih sati. Arien, kojem je glavna stavka „Bass House“, baca ritmove i „Electro house, Hardstyle, Psytrance, Dubstep i Trap“, za svakog ponešto. Njegov potencijal prepoznat je putem jednog od najboljih hrvatskih festivala „Forestland“, te je tako i u uskoj suradnji sa domaćom pjevačicom Žanamari sa kojom je napravljena pjesma „Uragan“. Napomenimo, Arien je i u suradnji sa jednom od najpoznatijih diskografskih kuća „Universal Music Group“.

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Club-a. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu.

Ostavi komentar