POČELO snimanje nove sezone: Zna se tko je novi Gospodin Savršeni!

Izvor: Promo fotografije / Autor: FFC

Dočekali smo trenutak kada će najpoželjniji neženja opet birati svoju odabranicu! To znači da je počelo snimanje druge sezone domaće inačice “The Bachelora”. – piše RTL.

Naime, izvršna producentica showa Antonija Blaće u utorak navečer sastala se s produkcijskom ekipom na posljednjem sastanku prije početka snimanja kako bi zaokružili sve dogovore i konačno krenuli sa snimanjem.

– Snimanje počinje. Gospodin Savršeni je spreman. Pred nama je još uzbudljivija i spektakularnija sezona našeg popularnog showa Gospodin Savršeni. Jedva čekamo da gledatelji, baš kao i produkcijska ekipa, počnu pratiti razvoj nove ljubavne priče, koju s nestrpljenjem očekuje cijela zemlja – izjavila je uzbuđeno Blaće i dodala da je sve spremno za sutrašnji veliki dan – upoznavanje neženje s djevojkama.

Nova sezona donosi  poneke promjene, a ono što je dosad poznato jest da će Gospodin Savršeni useliti u još veću i raskošniju vilu smještenu na zelenim zagrebačkim obroncima. Sa sudionicama showa putovat će na atraktivne lokacije diljem Hrvatske, ali i šire.

Luksuz, emocije, romantika i adrenalin obilježit će njihovu svakodnevicu, a vidjet ćemo biti spreman učiniti gotovo sve za ljubav. Uz brojne novitete, pravila igre ostaju ista pa će to izložiti kandidatkinje pritisku da ostave što bolji dojam kako bi osvojile ružu, a naposljetku i najpoželjnijeg neženju. Novi Gospodin Savršeni je Stjepan Bekavac iz Splita MMA borac i bivši stanar Big brother kuće.

Ostavi komentar