-2.2 C
Čakovec
Nedjelja, 26 studenoga, 2023

Počela je sezona kvizeva, najpopularnije tjedne razbibrige!

Stariji među nama sjećaju se Kviskoteke, potom je tu bilo Kolo Sreće, Upitnik, pa Šifra, Milijunaš, a danas je najpopularniji TV format upravo kviz Potjera!

Još od 2016. Čakovec ima i svoj kviz PUB QUIZ Čakovec koji je u 7 godina imao preko 255 izdanja, na njemu je sudjelovalo istovremeno i po 37 ekipa, a održava se tradicionalno četvrtkom. „Kviz nije ništa strašno, iako se ljudi boje pokazati i svoje (ne)znanje, malo njih zapravo razumije da se oni tu bore i natječu prvenstveno sa samim sobom“ rekao nam je Krešo Biškup, voditelj najdugovječnijeg kviza na sjeveru Hrvatske i jednog od najdugovječnijih i najkonzistentnijih kvizeva u Hrvatskoj. „Ekipe nose razna šaljiva imena, kodne kratice koje njima nešto znače, a realno, svima je na kraju zabavno i svi nešto i nauče“ nastavlja ovaj kvizmajstor. „Preko 255 kvizeva održanih u Međimurju je velik broj, a ako to pomnožimo sa 50 pitanja po kvizu, dolazimo do preko 12 000 pitanja koja sam postavio u proteklih 7 godina. Nadam se da će ih biti još i toliko!“

Kvizevi se u Čakovcu održavaju u Meta baru četvrtkom od 20:00 sati, a sve što trebate je kemijska olovka, malo volje i dobra ekipa. Timove čine 2-5 igrača, kvizevi traju oko 2 sata, postavlja se 50 pitanja iz svih područja, a pobjednici osim slave nose i nagrade domaćina i partnera.

Više potražite ovdje:https://www.facebook.com/PubQuizCk

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE