Plesačice grupe Flik iz Šenkovca najbolje na natjecanju “Hrvatska pleše” u Luminiju!

flik šenkovec

Trgovački centar Lumini protekle je nedjelje postao plesni podij kojim je cijeli dan vladalo veselje, dobra glazba, plesne papučice i predivni kostimi, mnogo riječi potpore i bodrenja među plesačima te srdačan pljesak publike.

Ukupno 20 grupa sudjelovalo je u plesnom natjecanju „Hrvatska pleše“, a podijeljeno im je više od 200 medalja i pehara. Plesalo se u grupama mini, djeca i juniori, a plesači su pokazalo umijeće u disciplinama acro, hip-hop, balet, modern, urban i jazz, solo i u grupi.

Najbolje su bile male i velike plesačice iz skupine Flik Šenkovec s točkom Avatar, čiju koreografiju su osmislile Tatjana Stojiljković i Tijana Tkalčec. Ista grupa osvojila je i drugo mjesto s točkom Flamenco te nagradu za najbolju kostimografiju.

Treće mjesto osvojile su plesačice iz Plesno-manekenskog studija Lena Divas Star s točkom Emergency, koreografkinje Lene Radanović.

Posebno zanimljiv dio programa je bio i plesni battle, odnosno sučeljavanje plesnog umijeća malih i velikih plesača različitih disciplina, na pjesmu po odabiru žirija.

Nedjelju u centru Lumini začinio je i Twisti, maskota igraonice Twister koji se družio s malim posjetiteljima i dijelio slatke poklončiće te se usput poslikao pored velikog Lumini srca od crvenih balona kako bi sudjelovao u Lumini Valentinovo FOTO natječaju i osvojio vrijedne nagrade.

Više informacija o FOTO natječaju i ostalim aktivnostima u centru Lumini možete naći na www.lumini.hr

      

Ostavi komentar