PLANINARSKI KLUB EXTREM ČAKOVEC: Unisex buff poklon svim izletnicima Pohoda na Mohokos!

Roberta Radović
Roberta Radović, predsjednica planinarskog kluba Extrem

– Prošle godine s prvog Pohoda na Mohokos u organizaciji našeg planinarskog kluba Extrem izletnici su kući ponijeli prigodne majice. Rado ih nose, pa smo i za ovaj drugi pohod odlučili osmisliti uspomenu na rekreativno druženje koja će svim planinarima i ljubiteljima prirode biti korisna i draga. Odabrali smo buff u dvije nijanse koje prate zaštitne boje logotipa kluba Extrem. Može se nositi i koristiti na različite načine. Kao marama, kapa, traka, povez za kosu…Vjerujem da će imati mnogo “extremnih” primjena kako ove nedjelje 22. rujna tako i ubuduće. Univerzalne je veličine i pogodan za sve uzraste, istakla je predsjednica kluba Extrem Roberta Radović najavljujući rekreativnu hodnju ovog vikenda.

Moći će se odabrati tamnija ili svijetlija opcija buffa

Ovaj planinarski klub već je prošle godine započeo obilježavanje 25 godina djelovanja. S gašenjem planinarskog društva Železna gora postao je najdugovječnije međimursko planinarsko društvo.

Drugi Pohod na Mohokos organiziran je s partner projektom Općinom Nedelišće odakle se i starta. Okupljanje je predviđeno od 8 sati na sportskom parku Trate. Nakon pića dobrodošlice, uplate kotizacije od 30 kuna i podjele prigodnih darove kreće se na hodnju u 9 sati.

načini upotrebe buffa
Mogući načini upotrebe buffa. A zasigurno ima još koji extremni…

Rekreativna tura ide smjerom Nedelišće – Ksajpa – Brezje – jezero Jegerseg – Lopatinec – Sveti Juraj na Bregu – Vučetinec– Mohokos. Prvo odmorište je kod jezer Jegerseg, a duža stajanka uz okrjepu bit će u Vučetincu.

Pohod vode vodič i tajnica kluba Silvija Špicar te članica kluba Ljiljana Leona Trbuhović uz potporu drugih članova kluba, ali i drugih međimurskih društava. Planirani povratak je u 15 sati u Pleškovcu (ispred Venere) uz organizirani prijevoz – autobusom.

FRTALJ STOLJEĆA – EXTREM IN THE HEART

Extremi osim što uz moto “Slavimo planinarstvo” slave svoj 25 rođendan, pohodom se pridružuju obilježavanju Danu bez automobila te su dio programa i aktivnosti ovogodišnjeg međunarodnog projekta Open Streets Day koji je organiziran u suradnji s 15 zemalja, a u Međimurju ga provodi Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije. 

Planinarski klub ovim putem zahvaljuje partnerima i sponzorima Pohoda: Općini Nedelišće, Carlsberg Croatia, Mesnica Mihalić Nedelišće, Pekara IN Nedelišće, Ljekarna Čakovec i Štancaona Zagreb. U veljači je klub u zgradi Scheier održao svečanu skupštinu (atmosferu pogledajte OVDJE) pod krilaticom FRTALJ STOLJEĆA – EXTREM IN THE HEART. Planinarenjem, druženjem i drugim aktivnostima planinari PK Extrem Čakovec nastavit će s obilježavanjem svoj jubilarnog rođendana sve do kraja 2019. godine.

Ostavi komentar